NEWS ALERT / Dani Coman, tot mai aproape de… Dinamo București!

NEWS ALERT / Dani Coman, tot mai aproape de… Dinamo București!

Dani Coman
Dani Coman

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dani Coman (40 ani) și-a dat demisia de la Astra Giurgiu, unde ocupase funcția de președinte din mai 2015. Acesta a ales să plece din cauza problemelor financiare de la club, dar nu va sta însă prea mult fără angajament, având deja mai multe oferte din Liga 1 și Liga 2. Cea mai interesantă și serioasă vine de la Dinamo! Nu este pentru prima dată când oficialii din Ștefan cel Mare și-l doresc pe Dani Coman în conducerea clubului. Au mai existat tratative la începutul acestui an, în pauza competițională, dar Coman a preferat să rămână la Astra, scrie gsp.ro.

Dezvăluiri ale apropiaților lui Dani Coman

„Discuții au fost tot timpul, iar cei de la Dinamo l-au dorit de multă vreme pe Dani Coman. Sunt discuții și acum, dar nu s-a stabilit nimic concret. Cei de la Dinamo își doresc foarte mult să lucreze cu Dani și vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Interesul este unul real!”, a declarat pentru gsp.ro, unul dintre apropiații fostului portar. Nu este singura ofertă pe care Coman o are în acest moment. Surse apropiate oficialului au dezvăluit pentru Gazetă că acesta e dorit de mai multe echipe din prima ligă din România pentru o colaborare din sezonul viitor. De serviciile lui Coman sunt interesate însă și formații din L2 care vor să se bată din vară la promovare.


„Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşit dacă va avea timp. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra”, Dani Coman, în ianuarie 2019.


Dani Coman are de luat… 500.000 euro de la Astra!

Lunile trecute, Dani Coman a împrumutat clubul cu 500.000 euro. Echipa lui Ioan Niculae avea nevoie să plătească unele datorii, iar împrumutul acordat de Dan Coman a facilitat acest lucru. Fostul goalkeeper ar urma să-și recupereze banii după ce Astra va încasa sumele cuvenite din drepturile TV, existând inclusiv o hârtie semnată între cele două părți în acest sens. Mai mult, fotbaliștii Astrei nu și-au mai primit salariile de mai bine de cinci luni.