Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat cea mai scumpă maşină din toate timpurile

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a dat 18,9 milioane de dolari pe o masina unica

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cristiano Ronaldo nu se dezminte! Unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile şi-a făcut un cadou extrem de costisitor, deşi ziua lui a trecut de mult. Astfel el a achiziţionat o maşină pe care a plătit… 18,9 milioane de dolari! Nu, nu, nu este glumă! Atât a costat acest Bugatti La Voiture Noir, scrie sportbible.com. Trebuie menţionat că acest model este unicat, în sensul că nu s-a construit decât exemplarul care a intrat în posesia marelui fotbalist portughez.

Cristiano Ronaldo a dat pe un Bugatti Veyron de zece ori mai puţin!

Pasionat de maşini, CR7 are mai multe boliduri de lux. Cu toate astea, nici unul nu se apropie măcar de valoarea automobilului pe care îl puteţi observa în imaginea de mai sus. Pentru a vă face o idee de preţul incredibil de mare al acestei maşini, trebuie să amintim despre modelul de lux pe care Cristiano Ronaldo l-a achiziţionat în 2016. Imediat după ce a devenit campion european alături de Portugalia. A cumpărat un Bugatti Veyron pentru „doar” 1,5 milioane de dolari. Având în vedere numărul de mai sus, se înţelege clar de ce am pus între ghilimele acest cuvânt.

Garaj plin de maşini de lux

În plus, Cristiano Ronaldo mai deţine, printre altele, Ferrari F430, Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Maserati GranCabrio şi Bentley Continental GTC. O adevărată pleadă de maşini de lux. Aşadar el poate conduce liniştit şi are destule opţiuni până în 2021. Atunci când va intra în posesia bolidului care poate atinge… 420 km/h (!!!) Mai ceva ca la Formula 1… Iar în 2,4 secunde ajunge de la 0 la 100 km/h. Uau!