AFC Rapid – Unirea Politehnica 3-2. Prima victorie după o serie neagră

AFC Rapid
AFC Rapid a batut Romprim

AFC Rapid a obținut o victorie dramatică, scor 3-2, cu o echipă de același nivel, Unirea Politehnica. Dramatică pentru că vișiniii au condus cu 2-0, dar au fost egalați până la pauză. Golul victoriei a venit în ultima parte a reprizei secunde, punând capăt unei serii de înfrângeri stânjenitoare. După acest succes, echipa condusă de Horia Manoliu ajunge la 24 de puncte și se apropie la numai două de adversara pe care tocmai a învins-o. Aceasta fiind clasată pe locul 9.

Vești bune și pentru ACS Rapid FNG

În altă ordine de idei, acest succes este unul extrem de îmbucurător și pentru… ACS Rapid FNG! Pentru că echipa susținută de băieții de la T2 va juca baraj pentru promovarea în liga a 4-a în dublă manșă tocmai cu echipa secundă a celor de la Unirea Politehnica. În condițiile alea, este evident cine este favorit în lupta pentru liga a 4-a. Vom avea, cel mai probabil, un nou duel direct între echipele Rapid: AFC Rapid și ACS Rapid FNG.

Urmează CS FC Dinamo

Revenind la băieții din liga a patra și la a lor victorie, trebuie spus că importanța ei este dublă. Venind ca o gură de oxigen înaintea altui meci extrem de complicat, penultimul. Este vorba despre confruntarea cu CS FC Dinamo, echipă care se bate la promovare. Pe urmă vine epilogul acestei stagiuni, cu Metaloglobus II. Acolo de unde există speranțe la o nouă și ultimă victorie.