1923.ro – Pro Team 9-2 (2-0). Debut de senzație la Victory Cup!

Victory Cup 1923.ro
Victory Cup 1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Începuturile nu sunt vreodată ușoare. Undeva, între Militari și Crângași, la fosta bază sportivă Metrorex, 1923.ro își face debutul la Victory Cup. Tâmplele zvâcnesc de emoție, mai ales în rândul celor de pe margine. În echipamentul alb imaculat, băieții sunt pregătiți de joc. Romeo Stancu, fostul UEFAntastic al Rapidului are numărul 21. Atât de iubit și pe tricourile lui Daniel Niculae sau Cristi Săpunaru… Liviu și Alex sunt determinați să facă legea pe linia de apărare. Cristi e gata să amintească de ce a fost unul dintre cei mai talentați juniori 1996 de la Rapid.

Anton Oprea, portarul golgheter. Blezneac, hat-trick pentru 1923.ro

Anton, același portar excentric care a a apărat poarta celor de la AFC Rapid în ligile a cincea și a patra. Care mai apoi a trecut pe la Carmen, pentru ca acum să fie la Asalt. Adi, mic și firav, arată că va pune fără probleme piciorul. Ba chiar suferă o contuzie serioasă la genunchi un pic înainte de pauză, la o contră cu un adversar. Pro Team nu arată deloc rău, drept urmare până la pauză nu se marchează decât de două ori. La pauză intră în poartă Ionel, Anton ia tricoul cu numărul 20 și dă două goluri. Scorul ia proporții. Andrei și Pavel sunt la datorie. Ultimul chiar marchează o dată. MVP, ca număr de goluri marcate, e Cristi. Care între cele trei boane lăsate în plasă ne sperie un pic după ce primește o lovitură direct în plex.

Scor consistent pentru echipa alb-vișinie

Totul e bine, lumea termină cu bine meciul. Scorul consemnat, 9-2, este elocvent. Pro Team nu e o echipă rea, dar 1923.ro își propune un cu totul alt nivel. Începutul este excelent. Echipa care se formează arată superb. Și pentru că fiecare merită în mod egal victoria, vă prezentăm caseta tehnică a meciului.

1923.ro – Pro Team 9-2 (2-0)

Marcatori: Blezneac (3), Stancu (2), Oprea (2), P. Berechet, Ghiță

1923.ro: Oprea – Andrei, Rizea, Ghiță, Blezneac, Stancu. Au mai jucat: Ruse, Breană, P. Berechet

Pentru cei care doresc să vadă meciul și golurile, poate accesa acest link al Victory Cup.