1923.ro are din nou dreptate! Matulevicius este out de la Fotbal Club Rapid

Matulevicius
Matulevicius, primul antrenament

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required
Matulevicius nu va mai juca pentru vișinii. Așa cum 1923.ro a scris încă din iarnă! Fotbal Club Rapid are ca obiectiv clar promovarea în Liga 1. Alb-vişiniii pregătesc cu grijă campania de achiziţii, iar în urmă cu două zile l-au adus pe Matias Exequiel Roskopf care a semnat un contract pe două sezoane.

Un argentinian în locul lui Matulevicius

Transferul ex-atacantului de la Boca Juniors îl scoate din schemă pe Deivydas Matulevicius. ProSport a aflat că Fotbal Club Rapid urmează să-i rezilieze contractul vârfului lituanian. Fapt care se incearcă încă de la începutul lui 2019. Alb-vişiniii sunt nemulţumiţi de aportul lui Matulevicius din sezonul recent încheiat şi negociază cu fotbalistul o despărţire amiabilă. Atacantul mai are contract cu Fotbal Club Rapid încă un an.

Randament modest pentru lituanian

În sezonul 2018-2019 din Liga a 3-a, Deivydas Matulevicius a marcat 11 goluri pentru Fotbal Club Rapid. Lituanianul a venit la gruparea giuleşteană vara trecută, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de echipa finlandeză KuPS.