Răzvan Lucescu aproape de primul event! Primul al lui PAOK, dar și al carierei sale!

Razvan Lucescu Champions League
Razvan Lucescu Champions League

După ce a devenit campioană pentru prima oară în 34 de ani, PAOK s-a calificat pentru a treia oară la rând în finala Cupei Greciei. Astfel, Răzvan Lucescu e la un pas de o nouă performanţă istorică pe banca formaţiei din Salonic. În returul semifinalei, PAOK a terminat la egalitate cu Asteras Tripolis, scor 0-0. După ce în tur s-a impus cu 2-0 pe teren propriu. Proaspăta campioană a Greciei va încerca să-şi apere trofeul cucerit în precedentele două ediţii. Iar Lucescu jr. are şansa de a deveni primul antrenor din istoria clubului care reuşeşte eventul.

Amintiri triste din 1985 pentru PAOK Salonic

La precedentul titlu, în 1985, PAOK s-a aflat în aceeaşi situaţie, dar a pierdut finala Cupei Greciei, în faţa celor de la Larissa, scor 1-4. PAOK a câştigat Cupa Greciei de şase ori: 1972, 1974, 2001, 2003, 2017 şi 2018. În ultimul act, PAOK va întâlni câştigătoarea din dubla AEK Atena – Lamia. În tur, AEK s-a impus cu 2-0. Așadar, cel mai probabil, marea rivală din Atena va fi adversara. Una în fața căreia Răzvan Lucescu are de luat o mare revanșă. Pentru că nu trebuie să uităm titlul pe care PAOK Salonic l-a pierdut în 2018, în fața lui AEK Atena, la comisii.

Răzvan Lucescu rămâne la PAOK

Deşi inclusiv tehnicianul român a vorbit în trecutul recent despre posibilitatea de a pleca de la PAOK după acest sezon istoric, Răzvan Lucescu a anunţat că nu se mai pune problema unei despărţiri. Antrenorul de 50 de ani va avea parte în vară de provocarea carierei, urmând să încerce să ducă gruparea din Salonic în grupele UEFA Champions League. Presa din Grecia a aflat că tehnicianul român s-a înțeles cu Ivan Saavidis pentru un nou contract. Actualul contract al lui Răzvan Lucescu cu PAOK expira în 2020, iar noua înțelegere îi va aduce o „creștere semnificativă a salariului” scrie presa elenă. Contractul pe care îl avea în acest moment îi aduce lui Răzvan Lucescu aproximativ 400.000 de euro, conform digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ