Dan Petrescu, atac direct la Alex Ioniță II! Pleacă de la CFR Cluj?

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Probleme pentru Alex Ioniță II la Cluj-Napoca. CFR a obtinut doar o remiza cu Astra Giurgiu, 2-2, si a iesit din Cupa Romaniei. CFR Cluj nu mai poate sa faca eventul! Campioana a fost eliminata de Astra in semifinalele competitiei dupa 2-2 in retur. La finalul partidei, Dan Petrescu a fost furios atat pe arbitraj cat si pe o parte din jucatorii sai. Alex Ionita a fost tinta principala si are sanse mari sa plece de la Cluj in vara.

Dan Petrescu, despre Alex Ioniță II: „Degeaba are talent!”

„Nu a convins pe nimeni, nici pe mine, nici pe ceilalti antrenori. Intrebati-l pe el, poate stie mai bine. Eu nu am nimic cu nimeni, cu niciun jucator. Are talent, dar degeaba. Fotbalul e facut din munca, nu din talent. Sa vedem ce vrea el de la viata, intrebati-l pe el. Eu imi doresc mai mult mereu, daca si el si-ar dori ar fi bine. Important e ca el sa inteleaga cum e fotbalul. Daca nu muncesti si nu dai totul degeaba”, a declarat Dan Petrescu dupa meci despre Alex Ioniță II.

Alex Ioniță  este  dorit de CSU Craiova!

Alex Ioniță poate ajunge in sfarsit la Craiova in vara, dupa ce a fost ofertat atat vara trecuta cat si in pauza de iarna. CFR Cluj l-a tinut insa in speranta ca fostul rapidist se va ridica la nivelul asteptarilor, insa declaratiile lui Super Dan nu mai lasa loc de interpretari. CFR Cluj a platit 800.000 de euro Astrei pentru transferul lui Ioniță.

Dan Petrescu explică de ce l-a schimbat pe Alex Ioniță II

„L-am schimbat pe Alex Ioniță pentru ca nu am fost multumit. Daca vrei sa imbraci tricoul lui CFR, echipa campioana, trebuie sa alergi, sa faci ceva. Toti jucatorii faceau asta, mi s-a parut ca Alex nu facea, a fost decizia mea si mi-o asum”, a încheiat antrenorul conform sport.ro.