NEWS ALERT / Răzvan Marin, băiatul rapidistului Petre Marin, 5 ani la Ajax!

Răzvan Marin
Răzvan Marin, la Ajax!

Lovitură de proporții! Răzvan Marin, băiatul rapidistului Petre Marin a semnat cu Ajax Amsterdam pentru cinci ani. Olandezii vor plăti pentru această mutare care se va concretiza din vară 12,5 milioane de euro. Într-un fotbal românesc sterp și sărac aceasta este, de departe, cea mai importantă mutare care s-a consumat în ultimii ani. Așa, Răzvan Marin își va depăși, cel mai probabil, cu mult și tatăl, pe Petre Marin. Om cu peste 400 de meciuri în primul eșalon al României. Și care, așa cum am mai scris, a fost de mic un înflăcărat fan al echipei Rapid. Acolo unde a și jucat o scurtă perioadă, în 2001.

Petre Marin ținut în copilărie cu Rapid

Firește, este greu de preconizat care este, în prezent, afinitatea lui Petre Marin. Având în vedere că cea mai lungă perioadă a carierei a petrecut-o la FC Național, iar cea mai importantă ca trofee câștigate s-a consumat în Ghencea. Cu toate astea, știm foarte bine, prima dragoste nu se uită vreodată… Acum nu știm dacă el i-a insuflat în copilăria asta și fiului său, mai ales că el a crescut și s-a apucat de fotbal pe vremea când tatăl său juca unde nu trebuie. Ceea ce contează acum este că avem un nou puști minune în fotbalul românesc. Unul care a demonstrat că se poate face și performanță, nu că e musai să te duci în Arabia Saudită sau SUA unde mai că o să auzim în maximum un an că sunt cele mai bune echipe din lume. E corect, ce să mai…

Răzvan Marin, peste 100 de meciuri la Standard Liege

Înainte să joace pentru Ajax, Răzvan Marin mai are o bucată de sezon la Standard Liege. Echipă pentru care va bifa curând peste 100 de meciuri oficiale jucate. În numai doi ani și jumătate. Ceea ce spune extrem de multe despre puștiul crescut de ProLuceafărul și Academia Gheorghe Hagi.