Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a antrena la fcsb

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Marius Șumudică a anunţat că nu are niciun gând să revină în Liga 1. Antrenorul lui Al Shabab susţine că nivelul fotbalului din Arabia Saudită este incomparabil cu cel din România. „Nu mă întorc în ţară nici dacă îmi dau cinci milioane pe an şi acolo aş câştiga un milion fiindcă sunt respectat, nu se compară. Nivelul din Arabia Saudită e de şapte ori peste nivelul din România la ora actuală„, susţine Şumudică, conform digisport.ro. „Principalul” saudiţilor a glumit şi pe seama unei eventuale oferte de la fcsb: „(Ce vă întreabă Gigi?) Când vin acasă, să-mi dea nişte brânză? (Vreo ofertă?) Nu, nu…”

Marius Şumudică nu e sigur că va rămâne la Al Shabab

Antrenorul lui Al Shabab e încântat de evoluţia echipei sale din acest campionat, în care se află pe locul 3, cu 53 de puncte. Marius Șumudică a comentat și gestul care a stârnit controverse la ultimul meci.

Nesperat pentru mine, nu o să uit niciodată momentul în care a fost prezentarea tuturor echipelor, deschiderea acestui an într-un campionat în care s a investit foarte mult. La momentul respectiv toată lumea ne dădea ca şi candidaţi siguri la retrogradare, iată că s-au înşelat. Suntem pe locul 3, sper să rămânem acolo, să încununăm munca noastră de un an de zile şi să ne calificăm în Champions League. Va fi foarte greu, mai am două meciuri. Am făcut ce nu se aştepta nimeni până acum. Acolo e un om care ştie fotbal, preşedintele… nici nu puteam să îi fac… erau nişte suporteri pe care îi ştiu şi care tot timpul erau nemulţumiţi şi am încercat să le închid gura pe cât posibil. (Continuaţi la Shabab?) Greu de dat un răspuns. (Oferte sunt destule?) Neaşteptat, a mai declarat Marius Șumudică.

15 victorii, opt egaluri şi cinci înfrângeri are Al Shabab după primele 28 de etape ale sezonului din Arabia Saudită. Echipa lui Şumudică e la zece puncte sub locul 2 şi patru peste locurile 4 şi 5 cu două etape înainte de finalul stagiunii.