Carne de tun! Fotbal Club Rapid a batjocorit echipa lui Nicoliță: 10-1

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Fotbal Club Rapid a reușit sâmbătă, 6 aprilie, în Regie, să obțină cea mai categorică victorie din acest sezon. 10-1, cu CS Făurei. A depășit astfel diferența de goluri de la meciul din ultima etapă a turului. Cea de la Cernavodă, când echipa noastră a învins cu 9-1. Fără Bogdan Manole, accidentat, și Marian Vlada, suspendat, Daniel Pancu l-a trimis în primul unsprezece din nou pe tânărul de numai 17 ani Alex Catrici. El a făcut pereche cu celălalt Alex, mult mai experimentatul Iacob. În atac, Pancone a refăcut tripleta din spatele vârfului. Matulevicius a fost preferat brazilianului Robinho. Însă lituanianul l-a răsplătit pe antrenorul Rapidului.

În sfârșit, mai marchează și Matulevicius…

După numai 12 minute de la startul partidei, „Messi” Drăghiceanu a deschis balul, cu un șut excelent, demn de mijlocașul argentinian, în stânga portarului din Făurei. În minutul 29, Matu a finalizat cornerul bătut de Sefer. A lovit cu capul mingea ce s-a oprit în plasa adversă. Peste numai opt minute, o pătrundere pe dreapta a căpitanului Ionuț Voicu să se încheie cu șutul excelent a lui Alin Cârstocea. 3-0. Finalul primei reprize a mai adus două goluri, câte unu în poarta fiecărei echipe. Mai întâi, Matulevicius a profitat de o bâlbâială a portarului Stavrev. Așa a făcut „dubla”. La următoarea fază, Pușcașu a marcat golul de onoare al oaspeților, cu un șut frumos, din marginea careului, stabilind scorul la pauză, 4-1.

Competiție între Jorza și Sefer pentru golul meciului

Fotbal Club Rapid a ieșit de la cabine la fel de montată, iar la prima fază, Amir Jorza a marcat golul meciului. Cu un șut de la 30 metri ce s-a oprit în vinclul Făureiului. Același mijlocaș a ridicat scorul la 6-1, șapte minute mai târziu. Cătălin Hlistei a marcat golul șapte, după un un-doi cu Matu. Antonio Sefer l-a rivalizat pe Jorza pentru titlul de gol al meciului, în minutul 77, atunci când a prins și el o torpilă de la 25 metri, tot la „păianjen”. Ultimele două goluri le-au aparținut lui Lucian Goge și Robinho, jucători inspirat aruncați în luptă de către Daniel Pancu, în repriza secundă. Aceștia au înscris în minutele 81 și 82. O victorie frumoasă, de moral, împotriva unei foste echipe incomode, Făureiul lui Bănel Nicoliță, acesta lipsind din cauza unei suspendări.

Fotbal Club Rapid rămâne la distanța mare de loc 2

Pentru Fotbal Club Rapid urmează o deplasare dificilă, la Medgidia, acolo unde CSM a învins-o pe CS Afumați în urmă cu doar câteva zile, miercuri, de la ora 17:00. Vișiniii rămân la șapte puncte în fața ocupantei locului secund, Unirea Slobozia, echipă ce a învins-o pe fcsb II, cu 5-2, revenind de la 1-2. Mai mult, se distanțează la 11 puncte de CS Afumați, formație ce a stat în această etapă. Iată formular folosită de Daniel Pancu: Drăghia – Voicu (cpt.), Catrici, Iacob, Oanea (70′ Demici) – Cârstocea, Jorza – Sefer, Drăghiceanu (65′ Robinho), Hlistei (70′ Goge) – Matulevicius (59′ Toma), scrie site-ul oficial al clubului.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required