Inițiativă inedită pentru Fotbal Club Rapid. Suporterii, în al 9-lea cer!

Fotbal Club Rapid Yvan Erichot
Fotbal Club Rapid Yvan Erichot

Abonații celor de la Fotbal Club Rapid au avut pe 3 aprilie o zi specială. Astfel, la fan shopul amenajat în preajma stadionului din Regie, cei mai fideli suporteri ai echipei lui Daniel Pancu au avut o sesiune de autografe și poze alături de o parte a jucătorilor vișinii. Este vorba de Andrei Drăghia, Ștefan Ciuculescu, Alin Cârstocea, Lucian Goge și Marian Vlada. Alături de aceștia a fost prezent și directorul tehnic, Marian Rada. În altă ordine de idei, acțiunea documentată cu fotografiile din acest articol se anunță a nu fi singulară. Pentru că giuleștenii promit să le ofere din ce în ce mai multe clipe frumoase fanilor. În afara celor de pe teren.

Glume între Goge și Cârstocea!

Firește, buna dispoziție nu a lipsit. Jucătorii s-au tachinat între ei, dovedind buna atmosferă din sânul echipei. Asta se vede și din fotografia de mai jos. În care Goge a semnat un autograf pentru… colegul său Alin Cârstocea. Pe lângă cele câteva zeci pe care le dăduse deja fanilor sau pe care avea să le ofere ulterior. Fani care au toate motivele sü fie deopotrivă fericiți, dar și apreciați la maximum!

Suporterii de la Fotbal Club Rapid surprinși într-un video de colecție!

Mai ales că aceștia, suporterii, au fost în număr extrem de mare, aproximativ 700, la Brăila, pentru partida cu Sportul Chiscani. Una care s-a lăsat cu o victorie ce este posibilă să devină hotărâtoare în desprinderea celor de la Fotbal Club Rapid în formația promovată din seria a 2-a a ligii a 3-a. Pentru a înțelege însă și mai bine ce s-a întâmplat pe 31 martie, atunci când a avut loc meciul de la malul Dunării, vă prezentăm  un montaj video de excepție în continuare. El este opera lui Paul Onoiu, aka Paul OH, care a făcut de-a lungul anilor zeci de filmulețe de înaltă calitate prin care și-a transpus excelent pasiunea vișinie.