INFO / Totul despre meciul Fotbal Club Rapid – CS Făurei

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Meciul Fotbal Club Rapid – CS Făurei se va juca sâmbătă, 6 aprilie, ora 12:30, pe stadionul din Regie. Cel care a devenit noua casă a echipei după ce stadionul Giulești a fost pus la pământ. Evident, pe stadionul din campusul studențesc sunt așteptați câteva mii de rapidiști. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la meci. Până atunci vă vom prezenta toate informațiile legate de bilete și de modul în care se poate intra la partidă.

Program la casele de bilete pentru Fotbal Club Rapid

Începând de pe 4 aprilie, se pot achiziționa bilete de la stadionul din Regie. Singura casă disponibilă va fi chiar în interiorul Fan-Shop-ului, din dreapta Peluzei Nord. Programul caselor de bilete:

  • joi, 4 aprilie: 14:00 – 20:00 (Fan-Shop)
  • vineri, 5 aprilie: 14:00 – 20:00 (Fan-Shop)
  • sâmbătă, 6 aprilie: 9:00 – 13:30 (trei case de bilete)

De asemenea, biletele se pot achiziționa și de pe site-ul Eventim. Dar și de la magazinele partenere Eventim: OMV, Vodafone, Germanos, Cărturești și Humanitas.

Victorie cu 3-1 împotriva celor de la CS Făurei

Reamintim că în tur Fotbal Club Rapid a învins cu scorul 3-1 pe terenul echipei brăilene. La începutul competiției, CS Făurei se număra printre potențialele rivale la promovare. Între timp însă, giuleștenii au rămas singuri în lupta pentru accesul în liga a doua începând din următorul sezon. Avansul de șapte puncte pe care acum îl au pare insurmontabil.