Bucharest United – AFC Rapid 6-0. Agonia continuă pentru vișinii

Rapid
AFC Rapid a pierdut cu Victoria

Dintre cele trei echipe care poartă numele de Rapid București în prezent, cea mai veche dintre ele, AFC, suferă crunt. După 1-9 cu Carmen a urmat un al duș extrem de rece. „Doar” 6-0 cu Bucharest United. Echipa de pe locul 5 cu care în tur se reușea un surprinzător 1-1. Puștii lui Mihai Raicu par să nu mai facă față presiunii și nu mai pot, pentru moment, să își revină. Reamintim că AFC Rapid a început returul în forță cu două victorii, chiar dacă cea cu Romprim nu a fost extrem de convingătoare. Pe urmă însă s-a pierdut meci după meci. Trebuie spus, ce este foarte important, că mai urmează câteva meciuri extrem de dificile.

Pentru AFC Rapid urmează steaua, Progresul 2005…

În prezent, după 24 de etape, AFC Rapid se află pe locul 11 în liga a 4-a București fiind amenințată serios cu retrogradarea. E drept, după ce LPS Mircea Eliade și AFC Vis de București s-au retras din competiție nu prea se știe câte retrogradează, pentru că de regulă tot ce se întâmplă în ligile a patra și a cincea, mai ales din București, este relativ și ajustabil. Numai că ultimele rezultate înregistrate de rapidiști trebuie, cumva, stopate, cu o victorie. Partea proastă este că urmează meciurile cu csa steaua și cu Progresul 2005, două viitoare calificate în play-off.

… apoi Dinamo!

Practic, în afara celor doi adversari le va mai întâlni pe CS FC Dinamo, alt adversar imposibil, dar și pe Unirea Politehnica și Metaloglobus II. Oponenți, de la care, teoretic, se vor consuma ultimele șanse de a obține punct sau puncte. Cele două fiind, alături de Tricolor, Romprim și Real Crângași formațiile care se zbat împreună cu echipa de lângă Podul Grant în subsolul clasamentului ligii a 4-a. Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu deznodământul acestui final de sezon pentru AFC Rapid.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required