BREAKING NEWS / Mircea Lucescu, președinte la Fotbal Club Rapid

Primăria Dan Tudorache ProSport Mircea Lucescu
Dan Tudorache alături de Mircea Lucescu. ProSport a făcut anunţul

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, poate veni la Fotbal Club Rapid, dar în calitate de președinte. Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. „Il Luce” este liber de contract în acest moment. După despărțirea de naționala Turciei, dar revenirea sa printre „alb-vișinii” s-ar putea realiza în 2020. Atunci când Fotbal Club Rapid poate reveni în Liga 1.

Greii vin, dar nu oricum, doar în Liga 1

„Toți ‘greii’ au zis că vor veni în Liga 1 alături de club. O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene”, a spus Dan Tudorache pentru realitateasportivă.net, citat de evz.ro. De reamintit este că Mircea Lucescu a pregătit Rapidul de două ori, 1997 – 1998 și 1999-2000, și le-a adus giuleștenilor al doilea titlu din istorie.

Ce a declarat Mircea Lucescu despre venirea la Fotbal Club Rapid

„Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes revoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres”, a spus și Mircea Lucescu. De acum rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile și dacă Lucescu chiar va veni lângă Podul Grant.