BOMBĂ! Daniel Niculae înapoi la Fotbal Club Rapid!!!

Academia Rapid - steaua niculae pancu
Daniel Pancu şi Daniel Niculae sărbătoresc după Academia Rapid - steaua

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Niculae a plecat de la Fotbal Club Rapid la finalul stagiunii 2017-2018. Din postura de cel mai bun om al echipei care a promovat echipa din liga a 4-a. Golgheter, dar și președinte. Cu toate că ultima distincție nu era una oficială. În momentul plecării, Daniel Niculae a anunțat că nu se va mai întoarce vreodată la Fotbal Club Rapid atât timp cât acolo vor fi Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu.

Postul de președinte, liber pentru Niculae?

Faptul că Nico a fost văzut în tribune în tribune la mai multe meciuri ale echipei, ultima dată chiar cu fcsb 2, a alimentat imaginația multora. Cu atât mai mult cu cât Victor Angelescu a declarat recent că Niculae are în continuare ușile deschise la echipa vișinie. Mai ales că postul de președinte este în continuare liber.

Nico vine să dea goluri

Nico nu va îndeplini insă o funcție oficială, ci va veni să întărească atacul. Acolo unde, în afara lui Marian Vlada Marian Vlada, nimeni nu ajută prea mult pe postul de vârf de careu. Matulevicius e un eșec total… Nu știm dacă vă bucurați sau nu de această veste, dar înainte de a decide asta, amintiți-vă ce zi este azi! 🙂