Catastrofal! AFC Rapid – csa steaua 1-10. Meci fără alte comentarii

AFC Rapid
AFC Rapid a batut Romprim

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

AFC Rapid a avut o nouă seară de coşmar. Echipa din Giuleşti a trăit o nouă înfrângere catastrofală. Dacă cu Carmen a fost 1-9 şi cu Bucharest United 6-0, de data asta a fost şi mai rău. Duşmanii de la csa steaua au bătut cu 10-1 într-un meci considerat acasă. E drept, pe arena Ion Ţiriac, acolo unde şi Carmen bătea cu goluri multe, deşi juca… acasă. În acest moment, echipa este într-o degringoladă totală şi pare a fi în cea mai proastă formă din istorie. Fapt cu atât mai dureros cu cât în tur csa steaua nu a învins decât cu 2-0. Acum, Răsdan este cel care a dat şase goluri. Fotbalist cândva promiţător, dar care în prezent nu poate juca mai sus de liga a 4-a.

AFC Rapid termină sezonul în genunchi

Revenind la AFC Rapid, trebuie spus că vişiniii mai au doar câteva meciuri din acest sezon pe care, iată, îl termină în genunchi. Pe locul 13 în clasament, pericolul retrogradării este din ce în ce mai mare pentru echipa din Giuleşti. Iată aici clasamentul la zi al ligii a 4-a Bucureşti. Rămâneţi pe 1923.ro pentru că, aşa cum v-am obişnuit, vă vom oferi toate informaţiile legate de cluburile care poartă numele Rapid în timp util.