FOTO / AFC Rapid, bătută măr de Carmen. Scor final: 9-1

AFC Rapid
Kana a marcat împotriva AFC Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Cu trei foști jucători de la AFC Rapid în avamposturi, Carmen a dat de pământ cu echipa din Giulești. Este vorba despre Narcis Ioniță, Gaby Batchabi și Roussel Kana. Ultimul chiar a dat și unul dintre goluri. Cam puțin pe lângă potențialul său din acest moment, mai ales având în vedere scorul de pe tabelă. Reamintim că el este golgheterul la zi al echipei. Evident, toată lumea se aștepta ca AFC Rapid să cedeze în fața celei mai bune echipe din liga a 4-a București. Numai că scorul este imens. Diferența de valoare dintre cele două este evidentă. Rapidiștii au o echipă tânără, dar care joacă împreună de ceva ani.

Trecutul vs. prezentul luui AFC Rapid

În alte cuvinte fiind expusă problema, nu există absolut nicio scuză pentru vișinii că au pierdut de o asemenea manieră. Cum mortul de la groapă nu se mai întoarce, mai bine lăsăm acest subiect care trebuie închis. Și vă prezentăm ceva imagini cu trecutul și prezentul celor de la AFC Rapid. Anume foștii fotbaliști care sunt la un pas să scrie istorie. În sensul că promovarea în liga a 3-a în fața celor de la csa steaua ar fi atât o reparație istorică, dar și un succes important din punct de vedere sportiv și organizatoric. Meciul s-a jucat vineri, 5 aprilie, începând cu ora 13, la baza Ion Țiriac. Numai că echipa gazdă a fost considerată Carmen. Reamintim că și AFC Rapid își joacă meciurile de acasă pe terenul din Pantelimon.

Sursa foto: Facebook FC Carmen București