Adi Popa are coşmaruri cu rapidiştii! Află ce a păţit fostul jucător al stelei

Adi Popa
Adi Popa şi un fel de "nu da, nenea"

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Adi Popa nu a făcut niciodată un secret din faptul că a fost stelist de mic şi că obişnuia să ia drumul stadionului din Ghencea la fiecare sfârşit de săptămână în care roş-albaştrii jucau „acasă”. „Motoreta” a vorbit de curând despre peripeţiile avute în urmă cu 15-20 de ani, în Crângaşi şi Giuleşti, cu fanii Rapidului, după meciuri. În prezent la Ludogorets, fotbalistul de bandă dreaptă de 30 de ani e printre puţinii fanii care, ulterior, trăiesc visul de a evolua la echipa pe care au susţinut-o de mici. În 2012, după o perioadă foarte bună la Chiajna, Popică a venit alături de Reghecampf la formaţia lui Becali. A câştigat trei titluri de campion şi o Cupă, impresionând de fiecare dată cu dăruirea sa. Nici nu avea cum să fie altfel, în condiţiile în care a fost fan stelist de mic.

Peripeţiile lui Adi Popa în drumul spre casă

Internaționalul român a povestit prin ce trecea de multe ori la întoarcerea din Ghencea. Pentru a ajunge acasă, pe bulevardul 1 mai, „Motoreta” trebuia să treacă prin Crângaşi şi Giuleşti, două cartiere în care fanii Rapidului sunt majoritari.

De la 7-8 ani am mers pe stadion, în Ghencea. Ne strângeam mai mulţi prieteni şi mergeam. Câteodată eram 2-3 băieţi, alteori mai mulţi, în funcţie de meciuri. Când era un meci mai important, mergeam mai mulţi. Câteodata prindeam tramvaiul 41, când se juca mai devreme. Când se oprea tramvaiul la ora 23:00, veneam pe jos de acolo până aici. La parc, la Crângaşi, mai trebuia să fugim putin, ne mai alergam cu rivalii. S-a întâmplat de multe ori, cu galeria Rapidului… Ne aşteptau acolo. Mi-am şi luat-o, normal, mi-am luat-o de la rapidişti.”

A dat sau n-a dat Adi Popa?

„Dacă am dat? Nu mai ştiu dacă am dat. Nu se spune… dar de luat am luat, sigur. Îmi aduc aminte când mergeam la stadion, cum ne ascundeam fularele, le băgam în jurul piciorului, pe sub pantaloni. Se suiau la intervenţie, la prima staţie, la Giuleşti, şi controlau tot tramvaiul. Se suiau în tramvai şi, dacă vedeau pe cineva, bam, săreau, dădeau pumni, trăgeau fularul, făceau captura şi fugeau, îi dădeau foc. Aveau farmecul lor astfel de incidente pe vremea aceea. Era palpitant, îţi crea adrenalină, a dezvăluit Adi Popa pentru „ZI-LE LIBERE!”, citat de digisport.ro.

Sursa foto: Fanatik