ACS Rapid FNG obține un nou succes la scor: 4-0 cu Benfica!

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Vă oferim cronica postată pe site-ul oficial al celor de la ACS Rapid FNG, după victoria cu 4-0. În fața celor de la Benfica Noua Generație.

Duminica 7 aprilie ne-am revazut pe baza Coresi pentru ultimul meci acasa al sezonului regular. O partida relativ usoara impotriva Benficai Nova Geracao. Echipa unor expati portughezi din Romania care din dragoste pentru fotbal au dat nastere acestui club si joaca de cateva sezoane in Liga a 5-a Bucuresti. Antrenorul Iulian Branzelof a hotarat sa menajeze jucatori importanti si in acelasi timp sa dea sanse si celor care nu au prins primul 11 in acest sezon. Astfel a inceput cu cateva “gaselnite” partida, dar care nu au afectat mai deloc cursul jocului.

Câte două goluri de repriză pentru ACS Rapid FNG

La pauza conduceam cu 2-0. Dupa golurile marcate de Robert Comsa si Roberto Alexe. In urma unui joc pe care l-am dominat autoritar. Dupa pauza au iesit Ieremia, Chelu si Galatanu si au intrat Gulioiu, Gheorghe si Anca Mario. Diferenta a fost si mai vizibila. Am reusit sa marcam inca de doua ori prin Tanase si Gheorghe. Am ratat o sumedenie de ocazii ce ar fi putut urca lejer scorul afisat pe tabela de marcaj. In tribune cateva sute de rapidisti au incurajat echipa din primul pana in ultimul moment. “Cutia visurilor” strangand 1.520 lei la acest meci. Urmeaza ultimul meci al sezonului regular. Impotriva ACS Mexic, duminica viitoare pe stadionul Fratia.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required