Încă un weekend vişiniu! Află programul detaliat pe care îl are Rapid

AFC Rapid
AFC Rapid a batut Romprim

1923.ro v-a obişnuit deja să vă redea programul integral pe care toate cele trei echipe de fotbal care poartă sub o formă sau alta numele Rapid îl au săptămână de săptămână. Fotbal Club Rapid nu joacă de această dată, pentru că Delta Tulcea, care ar fi trebuit să-i fie adversară s-a retras la începutul returului. Aşa că meciul va fi câştigat direct de echipa lui Daniel Pancu cu 3-0. În schimb, AFC Rapid şi ACS Rapid FNG vor fi prezente la datorie în zilele ce urmează.

AFC Rapid joacă în Pantelimon

Echipa din liga a 4-a Bucureşti, condusă de Horia Manoliu, va evolua vineri, 15 martie, de la ora 13, pe arena Ion Ţiriac din Pantelimon. În faţa celor de la CS Victoria, meci considerat acasă. În tur, cele două formaţii au încheiat la egalitate, scor 1-1. Este de aşteptat ca, de această dată, echipa pregătită din teren de Mihai Raicu să se impună şi să ajungă la a treia victorie la rând. Cu toate că un eventual succes nu va conta decât pentru palmares. Fiindcă, realist vorbind, AFC Rapid nu are nici cea mai mică şansă la promovarea în liga a 3-a. Decât dacă ar bate în absolut toate partidele care urmează… Ceea ce, evident, este o utopie imensă.

Meci decisiv pentru ACS Rapid FNG

Altfel, meci are şi echipa din liga a 5-a Bucureşti, seria a doua, ACS Rapid FNG. Formaţia susţinută de suporterii de la T2. Duminică, 17 martie, de la ora 10 dimineaţa – uau! – vişinii joacă pe terenul Frăţia din Berceni. Adversar? Atletico Bucureşti! O echipă ce se află momentan pe locul 3 şi care nu este deloc un adversar de neluat în seamă. Numai că băieţii de la Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului au demonstrat că sunt cei mai buni din serie. Iar o victorie ar pecetlui pentru giuleşteni locul 1 la finalul sezonului regulat în seria în care au fost repartizaţi din liga a 5-a bucureşteană.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required