Romprim – AFC Rapid 1-2. Victorie importantă cu o echipă complet schimbată

AFC Rapid
AFC Rapid a batut Romprim

Pe terenul din Romprim se poate juca un fotbal decent. AFC Rapid începe 2019 cu o echipă schimbată sută la sută faţă de ce a avut în tur. Numai jucători născuţi în 2000 şi 2001, cu excepţia lui Mihai Raicu, a cărui poveste o vom expune separat. Fără a se mişca rău, dar nici nemaipomenit, puştii au reuşit să bată o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului. Pe care au învins-o şi în tur cu 3-1, dar şi în stagiunea precedentă. De două ori, cu 5-1 şi 8-4! Pe terenul unde s-a filmat celebrul serial Atletico Textila, rapidiştii au început impecabil 2019. Chiar dacă Rapidul mult mai popular, Fotbal Club, a jucat la aceeaşi oră tot pe un teren din Berceni, AFC a avut, totuşi, aportul unuia dintre cei mai importanţi suporteri vişinii în viaţă, inginerul Gheorghe Scurtu.

elefant.ro

Prestaţie excelentă a portarului Ştefan Dumitru în faţa Romprimului

Per total, meciul a fost echilibrat. Iar portarul Ştefan Dumitru a avut câteva intervenţii excepţionale, cu toate că la gol a fost simplu spectator. Adversarii au avut o super execuţie. În altă ordine de idei, pentru AFC Rapid urmează o serie cu adversari relativ accesibili. În primul rând Real Crângaşi, ultimul loc, dar şi Victoria sau Tricolor, formaţii în scădere de formă. Pe care puştii de lângă Podul Grant le-ar putea, în mod normal, învinge. Mai mult, AFC Rapid mai are o victorie cu 3-0 asigurată. Asta pentru că LPS Mircea Eliade s-a retras din campionat. Motiv pentru care va pierde toate meciurile din retur cu 3-0. Această partidă oricum ar fi trebuit să aibă loc în ultima etapă când cărţile vor fi, în bună măsură făcute. Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate informaţiile de care ai nevoie despre AFC Rapid.

Primul unsprezece folosit de AFC Rapid:

Dumitru – Băncilă, M. Paraschiv, A. Paraschiv, Raicu, A. Marin (cpt.), Dincă, Stan, Apachiţei, Roman, Andrei. Au mai jucat: Ioanesi, Plătica, Oprea, Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ