Cât de dramatic! Răzvan Lucescu, victorie á la Rapid. S-a întâmplat ca...

Cât de dramatic! Răzvan Lucescu, victorie á la Rapid. S-a întâmplat ca pe Giuleşti!

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

PAOK Salonic a câștigat cu mari emoții deplasarea de pe terenul lui Panetolikos, 2-1, după ce la un moment dat trupa lui Răzvan Lucescu era condusă cu 0-1. Echipa antrenorului român are acum un avans de 10 puncte față de urmăritoarea Olympiakos, care are un meci mai puțin, scrie gsp.ro. După 45 de minute fără mari ocazii de poartă, în care PAOK a resimțit din plin ostilitatea meciului jucat pe teren străin, partida s-a aprins în repriza secundă. Panetolikos a deschis scorul în minutul 54, prin Bajrovic, care a înscris din penalty. Au fost flashback-uri dureroase pentru echipa lui Răzvan Lucescu, care a pierdut la limită titlul în ediția precedentă.

PAOK a întors rezultatul în trei minute

Totuși, PAOK a demonstat pe parcursul acestui sezon că e o echipă maturizată, mult schimbată în bine. Trupa lui Răzvan Lucescu a întors scorul în doar 3 minute:Vierinha a punctat în minutul 64, iar fundașul Matos a înscris, din pasa lui Biseswar, golul victoriei în minutul 67. PAOK e pe primul loc, cu 64 de puncte, iar titlul de campioană e din ce în ce mai aproape pentru trupa lui Lucescu junior, care are 10 puncte avans față de urmăritoarea Olympiakos, cu 6 etape înainte de final.  Contracandidata Olympiakos joacă duminică, de la ora 19:00, în deplasare cu Panathinaikos Atena.

Panetolikos – PAOK Salonic 1-2

Panetolikos: Giannakopoulos – Marinakis, Mihaj, Malis, Amaral – Tsigaras, Gomes – Mana, Mazurek, Diaz Gutierrez – Bajrovic
Rezerve: Theodoropoulos, Liavas, Lucero, Parras, Tsokanis, Vasiloudis
Antrenor: Traianos Dellas

PAOK: Paschalakis – Matos, Varela, Crespo, Vierinha – S. Oliveira, Sharkov – Limnios, Biseswar, Jaba – Akpom
Rezerve: Rey, Swiderski, Misic, Ingason, P. Henrique, Giannoulis, Canas
Antrenor: Răzvan Lucescu

CITEȘTE ȘI  Șocant: FC Liverpool n-a mai pățit asta din... 1923!

Răzvan Lucescu defilează spre titlu

Răzvan Lucescu a trăit astfel de meciuri în nenumărate rânduri atunci când se afla pe banca Rapidului. Iar rezultatul nu a fost mereu victoria, ci şi dintre cele negative pe care orice suporter vrea să le uite cât mai repede. Cert este că PAOK Salonic, de această dată, este ca şi campioană în Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ