IMPORTANT/ Deplasarea către Brăila se face cu trenul

Fotbal Club Rapid Regie
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid are un meci extrem de important duminică, 31 martie. Este vorba de confruntarea cu cei de la Sportul Chiscani. Echipă pe care în tur au bătut-o greu, scor 1-0, pe Giulești. Printr-un gol al lui Matulevicius, din pasa lui Andrei Dovleac. Duminică trecem la ora de vară, dăm ceasul cu o oră înainte și colorăm Brăila în vișiniu! Deplasarea se va face cu trenul. Ne adunăm la 6, în Gara de Nord, plecarea fiind programată la 6:35. Biletele vor fi achiziționate direct de la stadion, urmând ca la ora 11 să dăm drumul spectacolului, este anunțul postat pe pagina de Facebook a celor de la Peluza Nord.

Sportul Chiscani – Fotbal Club Rapid, meci vital

Meciul este unul extrem de important pentru echipa lui Daniel Pancu pentru că o victorie pe terenul acestui adversar complicat ar menține avansul față de locul 2 la minimum cinci puncte. Cu puțin timp înainte de partida cu CS Afumați. Adică meciul direct cu ocupanta locului 2. Singura care, măcar în acest moment, mai amenință echipa vișinie. Motiv pentru care prezența suporterilor alături de băieți este una vitală.