Înfrângerile care vin cu lecţiile pe care Rapid trebuie să le înveţe

Rapid
AFC Rapid a pierdut cu Victoria

Două zile şi, din păcate, trei înfrângeri pentru numele Rapid. Amploarea este diferită. La fel ca şi sportul în care ele s-au consumat. Începem, în ordine cronologică, cu AFC Rapid. După două victorii în 2019, echipa ce joacă în liga a 4-a Bucureşti a pierdut cu 2-0 în faţa celor de la CS Victoria. O înfrângere nefericită, dar asumată. Poate chiar utilă pentru tânăra echipă a lui Mihai Raicu în vederea meciurilor ce vor veni, evident mult mai dificile. Iată care este echipa pe care AFC Rapid a avut-o împotriva celor de la CS Victoria: Dumitru – Raicu, Băncilă, M. Paraschiv, A. Paraschiv, Marin, Apachiţei, Roman, Andrei, Ionesi, Richard.

Înfrângere previzibilă pentru CS Rapid la handbal

Pe de altă parte, echipa de handbal feminin, CS Rapid, a avut un meci extrem de greu în Cupa României. Cu prim-divizionara Gloria Bistriţa. Cu toate că echipa vişinie, cea care va juca în primul eşalon din nou începând cu vara lui 2019 a jucat exemplar, diferenţa de valoare a fost decisivă pentru că scorul final a fost 24-18 pentru oaspete, fiindcă meciul s-a jucat în sala Rapid. La pauză diferenţa a fost de trei goluri, anume 12-9. Sigur, echipa pare uşor depăşită de nivelul primei ligi. Dar ne-ar plăcea să credem că până în vară se vor mai schimba lucrurile. Nu de alta, însă nu ne-am dori să pice iar în liga a doua precum ghiuleaua.

CS Rapid – Gloria Bistriţa 18-24

Durerea cea mai mare vine de la polo

Cel mai dureros insucces a fost la handbal feminin. Pentru că acolo, CS Rapid, se bate la titlu naţional. Fiind chiar favorită. Numai că într-un meci extrem de important, fetele au cedat la limită, 8-9 împotriva celor de la steaua. Sigur, lupta rămâne strânsă, dar eşecul doare. La fel ca fiecare dintre cele de mai sus. Într-o oarecare măsură. Cert este că, morala e clară. Nu poţi învinge mereu. Cu toate că recent, chiar dacă la nivelul ligilor inferioare, echipele vişinii ne-au obişnuit cu succese pe linie. Suntem siguri că din fiecare înfrângere mai sus pomenită se va învăţa ceva, iar viitorul va arăta altfel.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!