Înfrângerile care vin cu lecţiile pe care Rapid trebuie să le înveţe

Rapid
AFC Rapid a pierdut cu Victoria

Două zile şi, din păcate, trei înfrângeri pentru numele Rapid. Amploarea este diferită. La fel ca şi sportul în care ele s-au consumat. Începem, în ordine cronologică, cu AFC Rapid. După două victorii în 2019, echipa ce joacă în liga a 4-a Bucureşti a pierdut cu 2-0 în faţa celor de la CS Victoria. O înfrângere nefericită, dar asumată. Poate chiar utilă pentru tânăra echipă a lui Mihai Raicu în vederea meciurilor ce vor veni, evident mult mai dificile. Iată care este echipa pe care AFC Rapid a avut-o împotriva celor de la CS Victoria: Dumitru – Raicu, Băncilă, M. Paraschiv, A. Paraschiv, Marin, Apachiţei, Roman, Andrei, Ionesi, Richard.

Înfrângere previzibilă pentru CS Rapid la handbal

Pe de altă parte, echipa de handbal feminin, CS Rapid, a avut un meci extrem de greu în Cupa României. Cu prim-divizionara Gloria Bistriţa. Cu toate că echipa vişinie, cea care va juca în primul eşalon din nou începând cu vara lui 2019 a jucat exemplar, diferenţa de valoare a fost decisivă pentru că scorul final a fost 24-18 pentru oaspete, fiindcă meciul s-a jucat în sala Rapid. La pauză diferenţa a fost de trei goluri, anume 12-9. Sigur, echipa pare uşor depăşită de nivelul primei ligi. Dar ne-ar plăcea să credem că până în vară se vor mai schimba lucrurile. Nu de alta, însă nu ne-am dori să pice iar în liga a doua precum ghiuleaua.

CS Rapid – Gloria Bistriţa 18-24

Durerea cea mai mare vine de la polo

Cel mai dureros insucces a fost la handbal feminin. Pentru că acolo, CS Rapid, se bate la titlu naţional. Fiind chiar favorită. Numai că într-un meci extrem de important, fetele au cedat la limită, 8-9 împotriva celor de la steaua. Sigur, lupta rămâne strânsă, dar eşecul doare. La fel ca fiecare dintre cele de mai sus. Într-o oarecare măsură. Cert este că, morala e clară. Nu poţi învinge mereu. Cu toate că recent, chiar dacă la nivelul ligilor inferioare, echipele vişinii ne-au obişnuit cu succese pe linie. Suntem siguri că din fiecare înfrângere mai sus pomenită se va învăţa ceva, iar viitorul va arăta altfel.