Ovidiu Herea arată faţa negativă a lui Gică Hagi. De ce fapte îl acuză

hagi
Gică Hagi

Gică Hagi, acuzat pentru modul său de a trata jucătorii. La 33 ani, Ovidiu Herea evoluează alături de fratele său, Claudiu Herea (28 ani). Dar susţine că nu a fost respectat la Viitorul, de unde a fost dat afară la începutul anului 2018. Fostul rapidist le reproşează foştilor campioni ai României că s-au debarasat de el într-un moment dificil. În urmă cu aproximativ un an, Gică Hagi îi punea pe liber pe Marius Constantin şi Ovidiu Herea, după ce evoluţiile celor doi nu au convins. Dacă primul a reuşit să rămână la un nivel ridicat şi evoluează acum la Gaz Metan Mediaş, mijlocaşul s-a retras în Liga 2 la CS Baloteşti şi acum poartă tricoul celor de la Metaloglobus, alături de fratele său.

Ovidiu Herea, atac direct la Gică Hagi

Ovidiu Herea nu a trecut peste modul în care s-a derulat perioada sa la Viitorul şi susţine că nu i s-au acordat suficiente şanse. În plus, Viitorul l-a dat afară când perioada de transferuri era încheiată: „Am avut o perioadă, după ce am plecat de la Viitorul, în care am vrut să o termin cu fotbalul. Am fost foarte dezamăgit. Am jucat doar şapte partide. Mi s-a părut nedrept cam tot ce mi s-a întâmplat, nu nepărat că am avut evoluţii extraordinare… Dar, când iei un jucător la 32 ani… Am jucat şapte meciuri şi după şapte meciuri spui: ‘Nu mai avem nevoie de tine, ne bazăm pe tineri’. Ok, dar măcar nu ne mai luai de acolo. Aveam discuţii cu cei de la Chiajna să prelungesc contractul.”

A fost dat afară după numai trei luni

Ovidiu Herea a adăugat: Cei de la Viitorul m-au sunat, m-am dus cu inima deschisă şi după trei luni să spui că nu mai e nevoie de mine… A fost o dezamăgire mare, mai ales că eu, pe unde am fost, am fost serios, am jucat meci de meci. Dacă ne uităm în spate, la Sion, Skoda, Pandurii, am jucat meci de meci. Preferam ca domnul Hagi să-mi spună acest lucru în faţă. Eu am plecat când s-a încheiat perioada de transferuri, am stat acasă trei luni de zile. Dezamăgirea a fost foarte mare, în acel moment am vrut să mă las. Domnul Zoltan Iaşko mi-a spus. Am vorbit şi cu domnul Hagi, cu toată lumea din club.”

Acuzele continuă

„Nu m-am lămurit, a fost decizia lor, dar lucrul ăsta m-a deranjat, pentru că putea să mă lase dacă ştia că nu e nevoie de mine şi de Marius Constantin, să nu ne cheme pentru câteva luni. Dar e vorba şi despre respect. Când iei un jucător la 32 de ani, nu poţi să-l iei aşa şi să-l arunci ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Putea să zică să stau până în iarnă, nu era vorba despre bani, ci doar despre această situaţie”, a mai declarat Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI  SCANDAL | Jucătorii FC Rapid 1923 și-au găsit cauciucurile tăiate

Şi-a îndeplinit visul de a juca alături de fratele său

Ovidiu Herea s-a reorientat rapid şi a ales CS Baloteşti, pentru a juca în aceeaşi echipă cu Claudiu Herea. „A venit fratele meu, care era la Baloteşti şi mi-a zis: ‘Băi, Ovi, vino să joci alături de mine, a fost visul nostru, e şansa să ne îndeplinim acest vis. Vino lângă mine să jucăm şase luni de zile’. Mai ales că ei erau într-o situaţie grea, erau pe penultimul loc, aveau şanse mici să se salveze şi m-am dus cu el acolo şi am salvat echipa de la retrogradare. Bine, nu eu cu fratele meu am salvat-o, ci toţi din echipă plus conducerea. Au fost şase luni extraordinare”, a adăugat mijlocaşul la ProSport LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ