NEWS ALERT / Fotbal Club Rapid lasă intrarea liberă la peluză

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

Atmosfera frumoasă de la meciul cu CS Popeşti Leordeni, pe care Fotbal Club Rapid l-a câştigat cu 4-1 la primul meci în Regie i-a determinat pe oficialii clubului să ia o măsură specială. Şi nu împotriva oricărui adversar, ci chiar a celor de la fcsb II. Meci care se va juca pe 23 martie şi de la care vişiniii aşteaptă ca tribunele să fie arhipline. Astfel, peluza 1 va fi deschisă în premieră. Însă acolo nu se vor vinde bilete, ci va fi acces liber pentru femei, elevi şi studenţi! Aşadar un contingent de măcar câteva sute de persoane se anunţă şi în această locaţie. Motiv pentru care sunt premise serioase ca în tribune să fie măcar 7.000 de oameni. Vedem. Până atunci vă redăm integral comunicatul apărut pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Comunicat dat de Fotbal Club Rapid

Finalul de sezon se apropie, iar Rapid are nevoie de tot sprijinul suporterilor giuleșteni pentru a obține promovarea. După ce aproximativ 5.000 de suporteri au creat o atmosferă superbă în Regie, la meciul cu Popești-Leordeni, clubul FC Rapid a decis ca la partida următoare, contra lui FCSB 2, de pe 23 martie, ora 15:30, Peluza 1 să fie deschisă.

Astfel, accesul la Peluza 1 va fi disponibil GRATUIT, doar pentru:
👉 femei
👉 elevi (doar cu carnetul de note, vizat pe anul curent)
👉 studenți (doar cu carnetul de student, vizat pe anul curent)

 La Peluza 1 nu se vor vinde bilete și nu vor intra decât cei din categoriile de mai sus.

De asemenea, persoanele cu handicap vor intra gratuit, prin intrarea din strada Larisei, urmând să stea în stânga băncii de rezerve a Rapidului. Altfel, copiii până în 14 ani au acces gratuit la Peluza Nord și Tribuna a II-a. Cu mic, cu mare, ne vedem pe stadion, să învingem fcsb-ul împreună! 

Reamintim că în tur Fotbal Club Rapid s-a impus cu 2-0 în deplasare, în faţa celor de la fcsb II.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!