Fotbal Club Rapid a pus abonamentele în vânzare! Preţurile sunt modice

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid a scos abonamentele la vânzare

Fotbal Club Rapid îşi pregăteşte fanii pentru retur! Începând de pe 28 februarie, puteți cumpăra online abonamente la Peluză și Tribuna a II-a, valabile pentru returul sezonului 2018/2019, scrie site-ul oficial al clubului de lângă Podul Grant. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro (AICI) sau de la partenerii Eventim (Orange, Vodafone, Cărturești, Humanitas, OMV și Germanos). Prețurile abonamentelor pentru cele șase meciuri din retur, considerate pe teren propriu, poate fi găsit mai jos.

Preţuri abonamente la meciurile celor de la Fotbal Club Rapid

  • Tribuna a II-a: 55 lei
  • Peluza: 35 lei

Abonamentele se vor pune curând în vânzare şi la case!

Posesorii de abonamente valabile pentru tot sezonul (Peluza și Tribuna a II-a) vor avea acces în sectoarele echivalente de la stadionul Regie. Luni, 4 martie, vom anunța programul caselor de bilete de la stadionul din Regie, dar și modul în care se va face accesul pentru abonații la Tribuna I și Tribuna Oficială. Echipa va juca primul meci din acest retur pe teren propriu, sâmbăta viitoare, pe 9 martie 2019, pe stadionul din Regie.

AICI, puteți identifica cele mai apropiate magazine de unde puteți achiziționa abonamente, în rețeaua Eventim. Trebuie să recunoaştem că preţurile sunt unele modice, având în vedere că asigură intrare la şase partide. Stadionul din Regie are aproximativ 10.000 de locuri şi se află la aproximativ 1,5 kilometri depărtare de stadionul Giuleşti.