Daniel Pancu poate deschide şampania! Jucătorii au motive de sărbătoare!

Daniel Pancu ProSport
ProSport scrie despre vestile bune primite de Daniel Pancu

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Înaintea începutului returului, Fotbal Club Rapid avea patru puncte avans faţă de locul 2. Cel ocupat de Unirea Slobozia. Numai că echipa lui Daniel Pancu a primit un mărţişor nesperat din partea rivalilor. Chiar dacă ei nu au intenţionat să îl ofere, evident! Mesager a fost… Înainte Modelu! O echipă modestă, care a fost spulberată de vişinii cu 5-0 într-un amical nu mai departe de acum câteva zile a învins pe 1 martie cu scorul de 3-2 echipa ialomiţeană, astfel încât sunt mari şanse ca giuleştenii să se desprindă decisiv de principala rivală.

Afumaţi a ajuns pe 2, emoţii mici pentru Daniel Pancu

Momentan, pe locul 2 a venit echipa din Afumaţi, cu care echipa lui Daniel Pancu nu a reuşit în tur decât 0-0. Chiar şi aşa, în cazul unui succes cu Progresul Spartac, rapidiştii s-ar desprinde la şase puncte în faţă. Şi, având în vedere diferenţa netă de valoare între ei şi restul urmăritoarelor din serie, promovarea va rămâne doar o chestiune de timp. Posibil fiind ca ecartul chiar să crească exponenţial în etapele ce vor urma pentru echipa antrenată de legendarul Daniel Pancu.