INFO / Ne pregătim de carnaval! Weekend plin de Rapid. Află totul despre bilete

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

Fotbal Club Rapid, AFC Rapid şi ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului joacă pe 23 şi 24 martie o nouă etapă. Toate cele trei echipe rapidiste dispută meciuri pe terenuri considerate acasă. Desigur, nicăieri nu e ca pe Giuleşti, dar de acum se ştie că lângă Podul Grant nu se va mai juca fotbal o perioadă. În ordine absolut cronologică, vă prezentăm informaţiile legate de meciurile pe care cele trei echipe le au de disputat şi unde. Partea bună este că orele nu se suprapun şi că cei interesaţi pot merge în trei locuri diferite.

Programul pe care echipele de fotbal cu numele Rapid îl au:

  • Fotbal Club Rapid – fcsb II, 23 martie, ora 15:30, stadion Regie, liga a 3-a
  • AFC Rapid – AS Tricolor, 23 martie, ora 18:00, arena Ion Ţiriac, liga a 4-a
  • ACS Rapid FNG – VK Soccer, 24 martie, ora 18:00, stadion Coresi, liga a 5-a

Bilete, acces suporteri

Prezentare succintă, dar trebuie să vorbim puţin şi despre bilete. Pentru că de la toate cele trei partide avem veşti bune. La cea dintâi, accesul la peluza I – premieră – va fi gratuit. Numai pentru femei, elevi şi studenţi însă. Fapt pe care l-am anunţat deja în articolul de aici. De asemenea, copiii sub 14 ani au gratuitate oriunde pe stadion. De asemenea, persoanele cu handicap vor putea intra gratuit, doar din strada Larisei. În rest, preţul biletelor şi alte detalii legate despre acestea pot fi găsite imediat sub această frază.

Bilete la meciul Fotbal Club Rapid – fcsb II

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro (AICI), dar și în magazinele partenere, Vodafone, OMV, Germanos, Cărturești și Humanitas. De asemenea, aceasta este ultima săptămână în care puteți achiziționa abonamente pentru cele cinci meciuri rămase de disputat de Fotbal Club Rapid pe teren propriu (AICI). Începând de joi, biletele se vor găsi și la casele de bilete de la stadionul Regie, după următorul program:

  • joi, 21 martie, între orele 14:00 și 20:00 (casa de bilete din str. Larisei)
  • vineri, 22 martie, între orele 14:00 și 20:00 (casa de bilete din str. Larisei)
  • sâmbătă, 23 martie, între orele 10:00 și 16:30 (trei case de bilete)

Prețul biletelor pentru meciul de sâmbătă este:

  • Peluza 2 (Nord): 8 lei
  • Tribuna a II-a: 12 lei
  • Tribuna I (Sectoarele A, C și D) : 15 lei
  • Tribuna I (Sectorul B): doar abonații relocați (abonanații care au abonament la Tribuna 0 (pe Giulești) au fost relocați la Tribuna 1B, în Regie).

Intrare gratuită!

În ceea ce priveşte AFC Rapid, intrarea la meci este liberă, la fel cum, de facto, este şi la partida celor de la ACS Rapid FNG. Cu menţiunea că echipa băieţilor de la T2 oferă bilete de colecţie, fără valoare fiscală, tuturor celor care aleg să doneze orice sumă doresc în cutia visurilor. Aşadar, weekend frumos să fie!