Carmen face un joc de vis şi steaua cade! Momentul care ar putea însemna schimbarea

steaua
steaua a luat-o

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Rapidiştii de la Carmen au reuşit! Tocmai ce a fost prezentat Daniel Iftodi ca antrenor, că echipa a şi câştigat în faţa celor de la csa steaua. Cu Narcis Ioniţă şi Roussel Kana în primul unsprezece, roş-negrii s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat de decarul Alexandru Nechita din lovitură liberă în prima repriză. A însemnat prima înfrângere pentru clona fcsb, motiv pentru care, momentan, aceasta a rămas pe primul loc în clasament. Problema este că cel mai mult s-a apropiat… CS FC Dinamo, la numai două puncte. Cele două având 43, respectiv 41 de puncte. Însă Carmen şi Progresul 2005 au şi ele acum câte 39, aşa că lupta se încinge. Pentru că, în proporţie de 99,99 la sută acestea sunt cele patru echipe care vor intra şi în play-off.

Play-off incendiar cu steaua victimă!

Sigur, mai sunt ceva etape. Dar distanţa de opt puncte între locul 4 şi locul 5 spune destul de multe. Altfel, după cum se ştie, în play-off este altceva. Însă tocmai de aia, acest succes al lui Carmen ne arată că această echipă şi Progresul 2005 au puterea de a anihila definitiv şi irevocabil steaua şi Dinamo. Deocamdată măcar pe cele din liga a 4-a, cărora le dorim o şedere cât mai îndelungată în ligile regionale ale Bucureştiului. În timp ce lui Carmen le dorim să repare istoria pe care tocmai csa steaua, victima lor, a stricat-o fără pic de scrupule în urmă cu mai bine de şapte decenii.

Şi fcsb s-a făcut de râs

Iar dacă tot este despre steaua, nu avem cum să o uităm nici pe fcsb. Pentru că, în definitiv, aceeaşi rădăcină o au amândouă. În ziua în care echipa armatei a pierdut, şi echipa lui Gigi Becali s-a făcut de râs la Voluntari. Bine, aceasta a scos cu mult bulan un 2-2 la care, probabil, puţină lume se mai gândeşte. Partea bună este că asta înseamnă, mai mult ca sigur, că în play-off-ul Ligii 1 va fi carne de tun pentru Alex Ioniţă II şi al lui CFR Cluj. Alţi vişinii!