NEWS ALERT / A mai plecat un jucător! 1923.ro v-a informat din decembrie

FCRB Football Leaks doru bratu 1923.ro

Inevitabilul s-a produs, aşa cum 1923.ro v-a informat încă din decembrie 2018. Fotbal Club Rapid s-a mai despărțit de un jucător, chiar înainte de startul returului. Fundașul Doru Bratu şi-a reziliat contractul cu echipa, scrie site-ul oficial al echipei de lângă Podul Grant. Venit în vara lui 2017, Bratu (29 de ani) a jucat 27 de meciuri în sezonul trecut de Liga 4, pentru care a marcat un gol, din penalty, în returul barajului cu FC Singureni. În turul campionatului din Liga 3, Bratu a evoluat în patru partide, fără să înscrie.

Doru Bratu nu mai făcea parte din planurile lui Pancu din decembrie

Din informaţiile 1923.ro despărţirea s-a oficializat doar acum pentru că fotbalistul nu se înţelesese cu clubul asupra condiţiilor de reziliere a contractului. Cu toate că decizia lui Daniel Pancu e luată de aproape trei luni. Motiv pentru care apărătorul nu a evoluat în vreun amical din această iarnă. Mai mult, el nici nu a fost în vreun stagiu de pregătire alături de echipa vişinie.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Rică Răducanu, mărturisire tulburătoare! A fost părăsit de prieteni. „Rudele așa și așa. Nu mai e lumea cum era!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.