Trei victorii din trei pentru Rapid! Un weekend fabulos! Succes cu Dinamo

CS Rapid
CS Rapid

Echipa feminină de volei Rapid București a efectuat o deplasare în Divizia A2, Seria Est, la Constanța, unde a învins-o pe localnica Top Volei cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-13). După un prim set în care finalul a fost gestionat mai bine de Căprioare, fetele noastre au reușit să se impună în actele următoare fără emoții. Elevele antrenate de Mihai Duță și Nicușor Armeanu au confirmat astfel succesul din etapa trecută, 3-1 acasă cu CSO Voluntari. Rapidul și-a consolidat, astfel, locul al treilea cu 23 de puncte, scrie clubulrapid.ro.

Băieţii de la Rapid au obţinut o victorie extrem de importantă

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc derby-ul Diviziei A2 seria Est la volei masculin, între Rapid București și SCM Gloria Buzău. Alb-vișinii, pregătiți de către antrenorul Aurel Ioniță, au reușit o victorie mare, în maximum de seturi, 3-2. În pauza competițională, echipa buzoiană, lider al clasamentului, s-a întărit considerabil, fapt pentru care, înaintea meciului din Giulești, specialiștii o considerau a fi favorită. Rapidiștii au reușit un meci foarte bun, alternând ideile tactice cu execuțiile de finețe, astfel reușind o victorie de palmares și de moral. Elevii antrenorului Aurel Ioniță au reușit să câștige două puncte uriașe în economia clasamentului. Într-un alt meci al seriei, Știința București a depășit CSM Suceava cu 3-1. Astfel, ordinea pe podium este următoarea:

1. Știința București 20 de puncte
2. SCM Gloria Buzău 19
3. Rapid 17

Handbalistele s-au impus în derby-ul cu Dinamo

Din nou tribune pline la Sala Polivalentă ”Rapid”! La un mare derby, cu Dinamo, câştigat de asemenea de rapidiste. În echipa de handbal a debutat croata Lidija Horvat. Rapid București a susținut un meci contra celor de la Dinamo, în Divizia A la handbal feminin. Giuleștencele, antrenate de Robert Licu și Constantin Frîncu, au obținut o victorie prețioasă, cu scorul de 26-22 (15-10). Golurile echipei noastre au fost marcate de Georgiana Bazon 4, Alexandra Trifan 6, Camelia Carabulea 4, Lidija Horvat 5, Patricia Moraru 2, Iuliana Abbara, Mihaela Doica, Georgiana Brătulescu, Victoria Agape și Andreea Popa câte unul.

Sala plină!

La echipa rapidistă și-a consemnat debutul și fosta componentă a naționalei olimpice a Croației, Lidija Horvat. Sala Polivalentă ”Rapid” a fost plină, ca în vremurile bune. La casele de bilete s-a stat la coadă, spectatorii fiind bucuroși să participe la un astfel de succes, care, practic, întregește o zi superbă, începută cu succesul poloistelor în fața Stelei. Handbalistele Rapidului au ajuns la un total de 54 de puncte și ocupă prima poziție în clasament, după 19 runde.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required