Ce ruşine! steaua şi-a luat-o cu 7-0! Carmen, Progresul, luaţi-i tare

steaua
steaua a luat-o

Şi-a arătat din nou valoarea! csa steaua a fost umilită în cantonamentul din Antalya de rușii din Liga a 2-a de la FC Baltika, scor 0-7, scrie gsp.ro. Baltika se află pe locul 16 în L2 din Rusia, cu 25 de puncte din 24 de etape. Poziția actuală e una retrogradabilă, aşadar ruşinoasă. Nu e nimic! Steliştii au demonstrat că se poate să fie ridicoli. Asta în contextul în care csa steaua e lider în acest moment în Liga a 4-a din București. 43 de puncte din 15 etape și cu un golaveraj de 98-2. Ceva de neconceput… Având însă în vedere valoarea reală a echipei, noi sperăm să îi ştim şi la anul în liga a 4-a. Cu maestrul Lăcătuş la timonă, normal!

Carmen şi Progresul 2005 pot opri steaua!

De aia, încurajăm încă o dată pe rapidiştii de la Carmen şi Progresul 2005, despre care deja am scris, să nu aibă milă de ei! Cu toate că în majoritatea meciurilor nu vor avea emoţii, atunci când ai adversari direcţi unii care luptă pentru ceva, lucrurile se pot schimba. Mai ales în play-off! Aşa că, ne bazăm pe cele două formaţii mai sus menţionate. Nu neapărat să bată cu 7-0. Un 3-0 sau 5-1 sunt OK. Mai ales că meciurile cu cinci goluri primite sunt destul de bine împământenite în istoria roş-albaştrilor. Reamintim că în tur csa steaua s-a chinuit teribil cu AFC Rapid. A câştigat doar cu 2-0, în contextul în care giuleştenii au o echipă sub nivelul celei din urmă cu un an. Mai ales din punct de vedere al moralului!

Academia Rapid s-a distrat cu csa steaua

În sezonul precedent, csa steaua nu a avut vreo şansă în faţa Academiei Rapid, viitoarea FC R şi actuala Fotbal Club Rapid. Pentru că echipa din giuleşti a bătut pe unde a prins echipa militarilor. Atât în campionat cât şi în finala Cupei României, faza pe Bucureşti. Aşadar, Carmen şi Progresul 2005 pot fi urmaşii lui Pancu & co!