Mutarile facute de echipa lui Daniel Pancu au dinamitat fotbalul romanesc!

Sefer
Antonio Sefer a semnat, la fel si Demici

Asa cum deja 1923.ro v-a instiintat, Fotbal Club Rapid încheie seria transferurilor din această iarnă cu un jucător deja consacrat. Chiar dacă are doar 18 ani! Antonio Sefer. Om de bază și „decar” la toate naționalele de juniori ale României, Sefer este una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului nostru. Fiind transferat de la echipa de tineret a celor de la FC Groningen. Antonio s-a format la Otelul Galați, unde a jucat chiar și la prima echipă, iar de aici a plecat la Centrul de Excelență Timișoara. Din cauza problemelor financiare ale clubului gălățean. A urmat transferul în Olanda, alături de fundașul Manolache, scrie site-ul oficial al clubului din Giulesti.

Primele declaratii ale lui Antonio Sefer

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, am vrut de mult să vin aici, am avut o legătură strânsă cu colaboratorii acestui club și vreau să fac istorie aici”, a spus Sefer pentru sursa citata. Sefer este cel de-al zecelea jucător transferat in Giulesti în această iarnă, după Cătălin Oanea, Robert Băjan, Cătălin Hlistei, Bogdan Manole, Alin Turbatu, Fabio Trip, Ștefan Pănoiu, Marian Drăghiceanu și Alexandru Catrici.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Antonio Valentin Sefer

  • Data nașterii: 22 aprilie 2000 (Galați)
  • Înalțime: 1.82 m
  • Greutate: 72 kg
  • Poziția: mijlocaș

Demici era imprumutat de la Dinamo

Pe langa aceasta mutare, echipa antrenata de Daniel Pancu a mai facut o miscare ce a atras atentia. Echipa își consolidează viitorul, nu numai prin transferuri noi, de mare perspectivă. Ci și prin achiziționarea jucătorilor ce au confirmat în turul campionatului, dar care nu aparțineau clubului. Alin Demici a fost împrumutat în vară de la Dinamo, iar acum a fost cumpărat definitiv. Semnând un contract valabil patru ani și jumătate. Demici a fost surpriza plăcută a turului de campionat, fundașul stânga de numai 18 ani impunându-se în primul unsprezece al lui Daniel Pancu.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae l-a tras pe linie moartă pe Alex Ioniță I. Află motivele

Prima declaratie a lui Alin Demici dupa ca a fost luat definitiv

„În cele șapte luni de când sunt la Rapid am simțit cu adevărat ce înseamnă spiritul acestui club, sunt extrem de fericit că voi continua aici, pentru că simt că se creează o echipă mare, din care mă bucur să fac parte. Abia aștept să înceapă returul și să ne facem suporterii fericiți la finalul fiecărei săptămâni, iar în vară să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 2”, a spus Alin pentru site-ul oficial al clubului, după semnarea noului contract. Cu 13 meciuri în campionat și trei în Cupa României, Demici este unul dintre jucătorii cu cele mai multe minute adunate în prima parte a sezonului.

Concurenta dura pentru Demici

Jucătorul ce va împlini 19 ani în luna aprilie a punctat o dată și în meciurile amicale din această iarnă. El a reușit golul al treilea al partidei cu FC Carmen, încheiată cu victoria visiniilor, scor 3-0. Alin va avea o concurență puternică în returul sezonului, în această iarnă fiind achiziționat Cătălin Oanea, un fundaș stânga de 20 de ani, de la Sportul Snagov.

LĂSAȚI UN MESAJ