ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului îşi prezintă golgheterii!

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a făcut o prezentare a oamenilor care au marcat golurile care i-au dus pe primul loc. Cel mai bun marcator a jucat în stagiunea precedentă la AFC Rapid. La fel ca şi Cătălin Tănase. Andrei Dumitrescu a marcat peste 70 de goluri pentru echipele de juniori şi seniori ai Academiei Rapid în sezonul 2017-2018! Până la urmă, toţi sunt uniţi de un singur nume. Pentru a înţelege cel mai bine aceste statistici, vă redăm integral comunicatul echipei susţinute de băieţii de la T2.

Golgheterii ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Este momentul bilanturilor, iar pentru noi primul sezon oficial in liga a 5-a a adus un tur de campionat cu bune si cu rele, cu partide din care am avut de invatat si cu o crestere de forma pe finalul turului cand am ajuns pe primul loc al clasamentului, loc pe care ne aflam si in prezent cu sase puncte avans fata de urmatorul adversar.

Linia de clasament ne arata ca avem cel de-al doilea atac din seria a 2-a cu 44 de goluri inscrise in cele 12 partide disputate (de fapt 11 pentru ca una am castigat-o la masa verde prin neprezentarea adversarului). Este momentul sa tragem linie si sa va facem cunostinta cu golgheterii echipei:

1. Claudiu Mateianu – 9 goluri
2. Andrei Dumitrescu, Catalin Tanase – 5 goluri
3. Alexandru Ciofu – 4 goluri
3. Rares Raiu, Ionut Badragan, Eduard Chelu – 3 goluri
4. Daniel Pavel, Tiberiu Zamfir, Bogdan Gradinaru – 2 goluri
5. Anca Mario, Cristi Ioan, Dumitru Costin – 1 gol

Cu adevarat remarcabil este ca linia de atac (atacanti centrali, atacanti laterali, mijlocasi centrali) a inscris 3/4 din golurile echipei facandu-si pe deplin datoria.

Succes in retur baieti!

Si nu uitati, sambata 2 februarie de la ora 14:00 ne revedem la primul amical din 2019 pe terenul Coresi unde ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului infrunta AFC Calcio.

În mod cert va fi o întâlnire interesantă între cele două.