Calificare în optimile Cupei României! Rapid nu a avut vreo emoţie

Sala Rapid
Sala Rapid

Echipa feminină de handbal Rapid București s-a calificat en-fanfare în optimile de finală ale Cupei României. Învingând într-o atmosferă incandescentă, pe teren propriu, CS Universitatea Reșița cu 39-27 (19-11). Elevele antrenorului Robert Licu au condus da capo al fine, obținând un succes meritat, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. Alexandra Trifan a fost conducătorul de joc lucid, autoare a şase goluri. Performanță statistică egalată de săgeata contraatacului, Camelia Carabulea. Andreea Popa a fost și ea în topul marcatoarelor cu cinci goluri, dar victoria este a întregii echipe. Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României va avea loc pe 19 februarie, ora 11.00, la sediul Federației Române de Handbal.

Victorie frumoasă şi la baschet feminin pentru Rapid

Reamintim că fetele sunt ca şi promovate în divizia naţională de handbal feminin, Liga Florilor. Altfel, trebuie spus că şi echipa feminină de baschet a Rapidului a repurtat un succes important şi frumos în aceste zile. Rapid București s-a impus în Liga Națională, contra celor de la CSM București, cu scorul de 68-63. Partida a avut loc la Sala Polivalentă ”Rapid”. Coșgetera jocului a fost Natalia Burlakova, cu 22 de puncte. Florina Stănici-Diaconu a terminat meciul cu 18 puncte, cinci recuperări și opt pase decisive, având cel mai ridicat indice de eficiență, +24. Raluca Matei a notat un double-double, cu 12 puncte și 15 recuperări.

Este loc de mai bine!

Pentru elevele lui Dan Militaru și Ioana Pinter a fost al zecelea succes în actualul sezon. Rapid are 27 de puncte și ocupă locul secund în Grupa Galbenă a Ligii Naționale. Echipa feminină de baschet 3X3 a clubului feroviar a participat, în acest week-end, la două turnee de Cupa României, care au avut loc la Sfântu Gheorghe. În clasamentul cumulat, după opt turnee, Rapid ocupă locul 7 în Cupa României. Aşteptăm ca de acum victoriile să fie din ce în ce mai dese. Ne dorim toate echipele Rapidului în primul eşalon al sporturilor din care fac parte. Pe 1923.ro vei afla întotdeauna ultimele rezultate obţinute de Rapid. Indiferent de sportul în care clubul este implicat!

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Care va fi scorul final la FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc?

LĂSAȚI UN MESAJ