Din Liga 1, direct la echipa lui Pancone?! Care sunt condiţiile ce trebuie îndeplinite

Cătălin Straton ProSport
Cătălin Straton, citat de ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport îl citează pe fostul portar de la Rapid, Cătălin Straton (29 de ani). Acesta spune că nu ar refuza o ofertă din partea Fotbal Club Rapid. Prima condiţie este ca echipa antrenată de Daniel Pancu să promoveze în acest an în liga secundă. Actualul portar al Dunării Călăraşi a evoluat pentru formaţia giuleşteană între 2007 şi 2012, după care a plecat la FC Vaslui. ”Dacă m-ar chema şi aş fi disponibil în acel moment, aş ajuta cu cea mai mare plăcere. Rapid m-a lansat în Liga 1 şi le mulţumesc tuturor persoanelor care au avut încredere în mine”, a spus Straton într-un interviu acordat pentru ProSport.

ProSport aminteşte echipele pe la care a trecut Cătălin Straton

16 meciuri a strâns Cătălin Straton în acest sezon pentru cei de la Dunărea Călăraşi. Formaţie cu care a intrat în ultimele şase luni de contract. U Craiova şi ACS Poli Timişoara sunt echipele la care a mai evoluat goalkeeper-ul bucureştean, mai scrie ProSport. Giuleştenii sunt pe primul loc în Seria a doua a ligii a treia, cu 38 de puncte, la patru în faţa celor de la Unirea Slobozia. CS Afumaţi completează podiumul, cu 32 de puncte, mai aminteşte ProSport. Trebuie amintit că Cătălin Straton a fost concurent direct pe post cu Andrei Drăghia, cei doi fiind produse lansate de clubul de lângă Podul Grant în fotbalul românesc. Straton a fost unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 în acest sezon.