Un oficial din Giuleşti transferă de la… Boca Juniors! „A avut ofertă de la Manchester United!”

River Plate - Boca Juniors prosport
River Plate - Boca Juniors. ProSport scrie despre transfer

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport scrie despre ultimul transfer făcut de Florin Manea. Agentul care l-a dus pe Diego Fabbrini la FC Botoşani şi care face transferurile la echipa lui Daniel Pancu, mai dă o mână de ajutor clubului moldovean. În direct la ProSport Live, agentul român a dezvăluit că echipa patronată de Valeriu Iftime a pus mâna pe Matias Roskopf, atacant de 21 de ani care a jucat ultima dată la Boca Juniors. Transferul se realizează pe modelul Fabbrini, cu jucătorul dorind să joace în România pentru a prinde, apoi, un contract în străinătate, iar Manea are doar cuvinte de laudă despre vârful de 21 de ani.

Manea a declarat pentru ProSport că jucătorul nu ştia unde e Botoşani

„Pe jucătorul de la Boca îl ştiu de ceva timp. Vorbeam cu el şi am reuşit să îl aduc. Era în ultimele şase luni cu Boca şi am făcut un parteneriat cu cei de acolo, să îl lase de acum. A avut oferte, în trecut, de la Middlesbrough, de la Manchester United. Putem spune  că e un transfer bun pentru Botoşani. Nici nu ştia unde era Botoşani pe hartă, dar fotbalist ajungi oriunde. E aproape de Europa, a fost împrumutat în trecut în Uruguay, iar acolo e greu să te vadă cineva. Se transmit câteva meciuri pe sezon la TV. Aici are mai multă expunere”a declarat Florin Manea pentru ProSport.

Florin Manea se bucură că atacantul nu vrea la Dinamo sau fcsb

Apoi, acesta a continuat: „A jucat de la naţionala U15 până la U20. La naţionala mare e mai greu, se bate cu Messi, Dybala şi alţii. Dacă îl naturalizăm, se bate cu Ţucudean şi Andone. Nu a fost interesat de partea materială. Îşi ia şi paşaportul italian, dar pănă atunci va fi catalogat ca extracomunitar. A zis că nu vrea să stea prea mult în România, vrea să plece. Nu vrea carieră la fcsb sau la Dinamo, iar asta am apreciat foarte mult la el. I-am zis să fie cel mai bun din România şi să plece”. A fost declaraţia lui Florin Manea la ProSport Live.