NEWS ALERT / Pancu a scos echipa de pe teren după doar 27 de minute!

Pancu Fotbal Club Rapid
Pancu a retras Fotbal Club Rapid de pe teren

Deznodământ incredibil! Cel de-al doilea amical din Antalya s-a încheiat mult mai repede decât ar fi trebuit. Daniel Pancu a fost nevoit să scoată echipa de pe teren, în minutul 27, la scorul de 0-0, scrie site-ul oficial al clubului. După ce pe parcursul acestor minute ungurii de la Szeged 2011 au jucat extrem de dur, faza care a pus capac s-a petrecut în careul nostru. Atunci când după o degajare, Ștefan Ciuculescu a fost lovit intenționat cu cotul în gât de către un adversar. Antenorul a preferat să oprească meciul și să facă un joc-școală între rapidiști, cu două reprize a câte 30 de minute.

Prima reacţie a lui Daniel Pancu după amicalul ratat

“Am fost nevoiți să întrerupem meciul, să jucăm împotriva lor, pentru că încă din primul minut au fost atacuri violente, care nu aveau legătură cu mingea. Am considerat că pentru integritatea jucătorilor noștri, pentru a evita o accidentare sau mai multe, pe termen lung, să facem un antrenament. Un joc între noi, pentru a ne atinge obiectivul. Și poate nu-l opream, dar a fost o lovitură la cap, intenționată, la Ciuculescu. Cred că am luat o decizie foarte bună”, a spus Daniel Pancu pentru sursa citată.

Primul unsprezece folosit de Daniel Pancu

Fotbal Club Rapid a început meciul cu Szeged în formula: Ciuculescu – Băjan, Babaua, Catrici, Demici – Cârstocea, Jorza – Grigore, Drăghiceanu, Hlistei – Vlada (cpt). Peste două zile, urmează un meci cu echipa secundă a vicecampioanei Kazahstanului, Kairat Almaty. În timp ce pe 11 februarie vişinii vor juca împotriva bulgarilor de la Haber 1918. Sperăm ca următorii adversari să nu lase aceeaşi impresie pe care maghiarii au lăsat-o. Într-un meci care nu ar fi trebuit să fie altceva decât un test pentru ambele formaţii. Chiar dacă, poate, ei cu fotbalul nu se prea descurcă. Măcar puteau alerga să facă un pic de mişcare dacă nu se îneţelegeau cu mingea…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required