Marius Șumudică s-a dezlănțuit! Conducerea, mitraliată după ultimul succes

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Al Shabab şi-a consolidat locul pe podium în Arabia Saudită. După ce a obţinut a doua victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Marius Șumudică a învins în deplasare, 1-0 cu Al Quadisiya. Fără Constantin Budescu, accidentat, dar cu Valerică Găman tot meciul pe gazon, scrie digisport.ro. Ameninţat cu demiterea, Marius Şumudică a făcut din nou spectacol: s-a certat cu fanii din tribune, şi-a certat jucătorii, iar la final a răbufnit şi la adresa conducerii. Un conflict mocnit de ceva timp care, iată, pare să fi escaladat într-un moment favorabil al antrenorului român. A cărui reacție poate fi citită, în continuare, mai jos.

Marius Şumudică şi-a certat conducătorii după meci

Îmi place mai mult să câştig cu 1-0 decât cu 4-3. Dacă nu sunt mulţumiţi de Șumudică, Șumudică poate să plece la Istanbul sau în România. Eu mâine am cinci oferte, dar respect Al Shabab. Am pierdut doar trei meciuri, sunt pe locul 3, de ce nu îmi face contract de 10 milioane?, a tunat antrenorul român după meci. Al Shabab s-a distanţat la patru puncte de urmăritoarele Al Taawon şi Al Ahli, însă este la 12 puncte în spatele liderului Al Hilal. Constantin Budescu este golgheterul trupei din Riyadh în acest campionat, cu şapte goluri în 15 meciuri, în timp ce Găman are şi el 19 partide şi un gol pentru Al Shabab.

Patru țări ca antrenor, trei ca jucător pentru Șumudică. Ce urmează?

Marius Șumudică este la a patra experiență în străinătate. După Kavala din Grecia, 2011, Al-Shaab din Emiratele Arabe Unite în stagiunea 2012-2013 și Kayserispor, club pe care l-a antrenat între 2017 și 2018. Interesant este că fiecare dintre ele a fost în alt stat. De altfel, în perioada în care a fost  fotbalist, Șumi a evoluat în alte trei țări: Portugalia, la Maritimo Funchal, Cipru, la Omonia Nicossia și Ungaria, la Debrecen. Formații pe care de asemenea își dorea să le antreneze. Cel puțin asta a declarat în urmă cu aproape un deceniu și jumătate când era fotbalist activ.

LĂSAȚI UN MESAJ