Locul 1 este pentru Rapid! Rezultat important plus alte noutati alb-visinii!

Matei Maliarciuc CS Rapid
Matei Maliarciuc, locul 1 pentru CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Succes important pentru CS Rapid, Matei Maliarciuc campion național de cadeți! La Craiova au avut loc Campionatele Naționale de judo pentru cadeți. Matei Maliarciuc, legitimat la CS Rapid București, a devenit campion național, la categoria de greutate +90 de kilograme. Sandra Mirea, la 70 kilograme, a pierdut medalia de bronz terminând pe locul al cincilea. Matei Maliarciuc este și component al lotului național al României, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. 

Trei medalii pentru CS Rapid la atletism

Altfel, la sala din incinta CSN ”Lia Manoliu” București au avut loc Campionatele Naționale de atletism în sală pentru juniori I. CS Rapid București a bifat trei medalii, doua la probe de sprint 60 metri plat. La fete, Maria Mihalache s-a impus cu timpul de 7,71 secunde, în timp ce la băieți Robert Breahnă a cucerit medalia de argint, cu timpul de 6,81 secunde. Nu in ultimul rand, Elena Didulescu a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime. Felicitari tuturor! Inainte de a ne muta atentia si spre sporturile de echipa. Acolo unde clubul visiniu a avut ceva rezultate interesante.

Stam bine la polo

Echipa masculină de polo Rapid București a înregistrat un dublu succes, 12-7 și 14-10, în deplasarea de la Oradea, împotriva celor de la Crișul. Cu aceste succese, feroviarii și-au consolidat poziția a cincea în clasament, obiectivul propus pentru elevi antrenorului Silviiu Ceobanu, în acest sezon. Poloistele se află în turneu de Danube League la Kikinda, în Serbia, unde au avut evoluții foarte bune, în ciuda scorurilor nefavorabile. Fetele lui Edy Rusu au cedat la mare luptă cu Eger, 9-5 și cu Steaua Roșie Belgrad, 8-7. Ele au mai pierdut un meci în fața celor de la Szentes, cu 12-2.

Baietii de la CS Rapid si-au facut treaba

Echipa masculină de volei Rapid București a început cu dreptul faza play-off a Diviziei A2. Feroviarii, pregătiți de către antrenorul Aurel Ioniță, s-au impus pe teren propriu, în primul tur eliminatoriu, contra celor de la CSM Ramnicu Sărat, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-14, 25-15). Conform regulamentului, în această etapă se joacă după sistemul două meciuri din trei. Obiectivul voleibaliștilor noștri este să încheie dubla contra buzoienilor în minimum de partide. Al doilea meci va avea loc la finele săptămânii, la Ramnicu Sărat. În cazul unui succes, voleibaliștii noștri vor accede în turneul final al eșalonului.