FOTO VIRAL / Imaginea care este distribuită în meciul virtual rapidist!

rapidiști viral
Pe grupurile de rapidiști acest colaj a devenit viral

Viral! Acesta este cuvântul care a pus stăpânire pe mediul virtual rapidist, acolo unde imaginea de mai sus circulă de ceva ore. Vă lăsăm pe voi să apreciați calitatea lucrării, dar, mai ales, mesajul. Noi nu am putut rămâne impasibili la așa ceva. Mai ales că știm foarte clar cât de mare este rivalitatea față de această echipă. Acum, sincer vorbind, partea de jos a colajului încearcă, cumva, să readucă împreună steaua și fcsb. Măcar la nivel conceptual, de bază. Înțelegeți voi de ce. Jocul de cuvinte este celebru, numai că acum steaua care se zbate în liga a 4-a de doi ani a revenit la sorgintea militară.

Cine știe când se-mpacă…

Cine știe pentru cât timp… Gigi Becali nu este un personaj total incompatibil cu factorii decizionali din cadrul armatei, așa că, la fel ca în trecut, nu ar surprinde să o repună de o colaborare. Mai este timp! Deocamdată să facem ca acest colaj să devină și mai viral! Pentru că, până la urmă, istoria a demonstrat clar care este diferența dintre cele două cluburi. Acum, mai trebuie adăugat și despre faptul că, Carmen, principala candidată la promovarea în liga a 3-a le-a copt-o steliștilor. În sensul că la meciul retur, fanii lor nu vor  avea acces. Decizia este explicată pe pagina de Facebook a echipei pe care tocmai  steaua a înlocuit-o abuziv în Liga 1 la mijlocul anilor ’40.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Alt element viral… „victoriile” lor

De aia noi nu mai insistăm pe această componentă. Ne-ar fi totuși dor de niște confruntări în care să îi punem și pe teren cu botul pe labe. Cum s-a întâmplat de atâtea ori. Academia Rapid în sezonul trecut și, ne dorim noi, AFC Rapid în actuala stagiune. Cu toate că trebuie să recunoaștem… Diferența sportivă și nu numai… este un pic cam mare în prezent între entități. Poate vă reamintiți meciul din 2017, când arbitrajul a făcut franjuri un meci jucat în Ghencea. Asta e, așa s-au impus de multe ori de-a lungul timpului. Un fapt la fel de… viral precum cadrul de mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ