Rezultat entuziasmant pentru echipa masculină de baschet! Rapid a pierdut la volei

Rapid baschet
Rapid câştiga la baschet masculin

Echipa masculină de baschet Rapid București a câștigat un meci în cadrul lLigii Naționale, contra celor de la CSM VSK Miercurea Ciuc, cu scorul de 89-86 (21-21, 21-21, 19-16, 28-28), scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. Meciul a fost foarte echilibrat, iar diferența s-a făcut pe final când feroviarii au abordat tactic fazele, cu angajarea americanului Michael Hope (foto). Acesta a obținut faulturi și a transformat cinci aruncări libere care ne-au asigurat victoria. În orice caz, toți baschetbaliștii rapidiști s-au dedicat pentru acest meci și merită felicitări. 

Statistica unui meci perfect făcut de Rapid

Linia statistică a echipei: Goran Kragulj (10 puncte, 2 recuperări, patru pase decisive, o intercepție), Radu Avramescu (9 puncte, patru recuperări, o intercepție), Laurențiu Dumitrescu (4 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă), Mickey Hope (37 de puncte, o recuperare, patru pase decisive, o intercepție, indice de eficiență +35), Andrei Gheorghe (12 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție), Bogdan Sandu (2 puncte, 3 recuperări), Andrei Arion (15 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, o intercepție). Colectivul tehnic rapidist este alcătuit din antrenorul Marius Bulancea și directorul tehnic Victor Bulancea.

„Căprioarele” au pierdut dramatic meciul jucat cu CSM Focşani

Băieţii ne-au adus multă bucurie în acest weekend. Însă nu au fost singurii care au jucat în sala Rapid. Veştile nu sunt prea bune din partea secţiei de volei feminin. Din păcate, în deschiderea cuplajului de la Sala Polivalentă ”Rapid”, echipa feminină de volei Rapid București a pierdut la mare luptă jocul cu CSM Focșani, scor 3-2 la seturi. Un meci extrem de disputat şi echilibrat. Care, însă, de această dată, nu a avut rezultatul pe care toţi rapidiştii şi l-ar fi dorit. Este vorba, normal, despre victorie. Nu e nimic, aşteptăm de la „căprioare” succese în meciurile următoare. Nu de alta, dar sezonul este lung şi ne dorim o clasare cât mai bună, dar şi acţiune superioară din partea conducerii clubului sportiv de lângă Podul Grant.

CITEȘTE ȘI  Absență de marcă! Ionuț Voicu nu poate juca la Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ