Transfer spectaculos la Rapid! Are peste 100 de meciuri la echipa națională

CS Rapid
Sala CS Rapid

Rapid București anunță parafarea unui transfer de marcă pentru echipa feminină de handbal. Lidija Horvat, 36 de ani, este fostă componentă a echipei naționale a Croației, are 1,84 metri și joacă pe post de inter dreapta, anunță clubulrapid.ro. Lidija Horvat are un palmares impresionant. Ea a fost internațională de 166 de ori, interval în care a marcat 351 de goluri pentru Croația! A jucat la Campionatul European din 2008, locul 6, dar și la Jocurile Olimpice din 2012, locul 7. Lidija Horvat nu este la prima experiență în România, ea fiind în perioada 2008-2009 componentă a grupării Rulmentul Urban Brașov. Cu care a ajuns în finala Cupei EHF.

Bogdan Vasiliu a reușit acest transfer la Rapid

La gruparea de sub Tâmpa, Lidija Horvat a fost colegă de echipă, printre altele, cu Patricia Vizitiu și Cristina Neagu. Ea a mai jucat în Franța, Muntenegru sau Turcia. Lidija Horvat a îmbrăcat tricoul unor echipe de top din Croația precum Podravka Koprivnica sau Lokomotiva Zagreb. Transferul lângă Podul Grant s-a realizat de la echipa Polati Beledyespor, din Turcia.
Lidija Horvat a trecut cu bine testele medicale, iar acum așteaptă cartea verde pentru a putea juca la Rapid. Deocamdată ea va fi spectatoare la meciul cu steaua, în week-end, proxima ocazie de a intra pe teren fiind etapa următoare acesteia. Transferul s-a realizat grație conexiunilor și strategiei noului președinte al secției de handbal, Bogdan Vasiliu, cel care a acceptat provocarea alb-vișinie.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required