Transfer interesant! Rapidistul Dragoş Balauru se va lupta cu Răzvan Lucescu

Dragoş Balauru
Dragoş Balauru

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dragoş Balauru, 29 de ani, ultima dată la Daco Getica Bucuresti, în Liga 2, s-a transferat la formația greacă Levadiakos, anunțul fiind făcut de noul său club. Portarul evolua la divizionara secundă din toamna lui 2018. După ce semnase un contract până la finalul acestui sezon. Formaţia elenă se află în acest moment pe locul 15, penultimul, în Superliga din Grecia. Care este condusă de PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. În acest moment, campionatul este intrerupt după ce arbitrii au intrat în grevă. Această acțiune vine ca urmare a agresiunii de la Larissa, în urma căreia arbitrul Thanasis Tzilos a fost victimă, scrie digisport.ro.

Dragoş Balauru a făcut istorie alături de FC Voluntari

Dacă lucrurile nu vor rămâne așa, Balauru ar putea debuta pentru noua sa echipă pe 13 ianuarie, atunci când Levadiakos o va întâlni acasă pe Olympiacos, într-un meci din etapa a 15-a, iar contra lui PAOK va putea evolua în aprilie, în deplasare. Dragoş Balauru a mai evoluat pe parcursul carierei la echipe precum FC Voluntari, FC Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, U Cluj, FCM Târgu Mureş şi FC Snagov. Cele mai multe prezenţe le-a bifat în tricoul echipei FC Voluntari (77), cu care a câştigat Cupa României şi Supercupa, în 2017. Dragoş Balauru, legitimat pentru scurt timp în Giuleşti, nu a apucat să debuteze într-un meci oficial. Cu toate acestea el şi-a mărturisit simpatia pentru Rapid încă din 2012 într-un interviu exclusiv acordat 1923.ro.

A fost în lot la meciul de pomină cu Concordia Chiajna

Balauru a fost rezerva lui Andrei Drăghia la meciul de pomină cu Concodia Chiajna din 2013. Partida de baraj inventată de FRF, pe care Rapid a câştigat-o degeaba. Pentru că, după cum se ştie, clubul din Giuleşti a fost, până la urmă, retrogradat. Chiar dacă Liga 1 începuse de două etape! În prezent, 200.000 de euro este cota lui Dragoş Balauru, conform transfermarkt.com.