Început în forţă de an pentru Rapid! Succes mare la handbal, catastrofă la baschet

Rapid baschet
Rapid baschet

Știința București – CS Rapid București 24-26 este cel mai important scor al sezonului pentru echipa de handbal feminin din Giuleşti! Având în vedere că cele două echipe erau la egalitate de puncte, dar, foarte probabil, vor promova împreună! Chiar şi aşa, cu acest succes, Rapid se distanţează pe locul 1 în seria ei din liga secundă. Ce nebunie de meci, ce galerie a avut Rapidul și ce de revenire de senzație a echipei când poate nimeni nu mai credea… bravo tuturor, magnific, notează pagina de Facebook Rapid Bucuresti – Alte sporturi, care apoi vine şi cu ceva completări de la faţa locului. În sensul că Știința a condus cu 5 – 0 iar Rapidul a marcat primul gol în minutul 12! Iar omul meciului a fost Georgiana Bazon.

Rapid a luat o bătaie zdravănă la baschet

Dacă debutul catastrofal s-a întors până la urmă, nu acelaşi lucru se poate spune despre echipa de baschet masculin. Care a fost, pur şi simplu, pulverizată la Târgu Mureş. Rapid București a cedat în primul meci al anului, în Liga Națională, în deplasare cu CSM Târgu Mureș, scor 108-50. Baschetbaliștii feroviari promit însă că se vor revanșa pe 9 ianuarie, atunci când echipa noastră va juca acasă cu CSM Sighetu Marmației. De asemenea, pe 7 ianuarie, colegele de la echipa feminină de baschet a Rapidului se pot revanșa, în meci oficial de Liga Națională, contra aceleiași CSM Târgu Mureș, scrie clubulrapid.ro.

Suporterii au fost alături de echipă

Singura parte frumoasă a meciului de la Târgu Mureş a fost deplasarea suporterilor rapidişti. Cei care au cântat şi încurajat echipa indiferent de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Cum numai rapidiştii pot, în mod clar să o facă. Să sperăm că băieţii de pe teren se vor descurca onorabil de acum încolo. Fiindcă un astfel de eşec este mai mult decât ruşinos pentru blazonul Rapidului!

Foto: Facebook Rapid Bucuresti – Alte Sporturi