Incredibil! Fostul finanţator de la AFC Rapid spune că l-a bătut pe Gigi Becali!

Becali Copos prosport
Becali şi Copos. Conform ProSport, Dumitru Tudor l-a bătut pe primul

ProSport revine cu detalii incredibile despre Gigi Becali. Conflictul dintre el şi Bogdan Ionescu, poreclit “Syda”, naşte ecouri. Dumitru Tudor a făcut câteva dezvăluiri incredibile. Actualul finanţator al fcsb ar fi fost bătut de fostul impresar în 1991. Cel care l-a şi numit “bolnav de ospiciu” şi “turnător care a băgat multă lume în puşcărie”, notează ProSport. Dumitru Tudor a fost, în urmă cu un an şi jumătate, pentru o scurtă perioadă, asimilat ca investitor la AFC Rapid. Revenind la subiect, cu două zile înainte de Revelion, un moment tensionat a avut loc în Poiana Braşov. Între finanţatorul fcsb, Gigi Becali, şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, cunoscut şi după porecla “Syda”.

ProSport l-a citat pe Dumitru Tudor

Cei doi au avut un schimb de replici, iar omul de afaceri din Pipera chiar l-a ameninţat cu violenţa fizică pe Bogdan Ionescu. Replicile dintre cei doi au continuat în presă. Motiv pentru care a intervenit şi fostul impresar Tudor Dumitru. El a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut. Tudor Dumitru l-a atacat dur pe finanţatorul fcsb prin intermediul unui mesaj pe Facebook pe care ProSport l-a redat integral.

“De dimineata, la TV, stiri forte importante: Gigi Becali, scandal cu Syda in Poiana Brasov, ca vezi Doamne Becali ar fi vrut sa il bata pe Syda. Mai oameni buni, acest bolnav de ospiciu nu este in stare sa bata nici o gaina. El se bazeaza pe bodyguard si face pe razboinicul. Hai sa va spun o poveste cu acest turnator de profesie care a bagat multa lume la puscarie. Prin 1991, in ianuarie, in holul hotelului Nord am avut o altercatie cu el si l-am batut de l-a inviat cu apa. Dupa 10-12 ne-am impacat, dar toata viata ma are in masea.”

„Cu mine nu merge cu bodyguarzii lui, are prea multi dusmani. Voi multi care il vedeti pe la TV nu stiti ca daca nu il cunostea pe Fane Spoitoru pe timpul lui Ceausescu sa il ia sub aripa lui, manca bataie zilnic. Sunt multi oameni care pot confirma tot ce am scris. Omul e dus rau nu il mai bagati in seama pe bolnav”, a postat Tudor Dumitru pe pagina personală de Facebook, încheie ProSport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required