Daniel Pancu și Florin Manea au expus obiectivele pentru 2019 și… 2023!

pancu prosport
Daniel Pancu a fost citat de ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Pancu și Florin Manea au vorbit despre obiectivele pe care echipa le are în acest început de an și nu numai. Cei doi au fost citați de ProSport, iar declarațiile integrale vă sunt redate mai jos. Reamintim că în anul 2023 se vor împlini 100 de ani de la înființarea Rapidului. Cei doi se află la conducerea clubului de lângă Podul Grant începând cu toamna lui 2018.

Pancu și Manea citați de ProSport: vor titlul în 2023!

„Suntem principalii favoriţi la promovare! Sunt încrezător în ceea ce va urma în retur. Pentru mine ca antrenor ar însemna enorm să terminăm pe primul loc. Pe termen mediu, ştim că e drum lung, dar ne dorim titlul în 2022-2023”, a spus Daniel Pancu. Iar, managerul sportiv al echipei, Florin Manea, a completat:„Suntem în grafic, normal n-ar trebui să avem probleme în retur, aşa că pregătim deja strategia pentru Liga a doua.  Când am venit la Rapid mi-am făcut o promisiune: să văd Rapidul campioană. Ar fi senzaţional ca în 2022 să luăm titlul, iar în 2023 să-l mai luăm o dată. Atunci aş putea să mă retrag liniştit din fotbal”, conform ProSport.

Pancu încă nu s-a acomodat cu gândul retragerii de pe teren

În încheiere, Daniel Pancu a ținut să explice ce diferență mare este între trăirile pe care le avea ca jucător și cele pe care le are acum, ca antrenor. În ciuda acestui fapt el nu ezită deocamdată să se bage la antrenamente, la mișcare, la o turație apropiată de cea maximă.  „Încerc să mă obişnuiesc să dau mai mult din gură, decât din picior. Îmi vine să intru pe teren, să mă bag la joc. Este mult mai greu să antrenezi… Dar nu voi renunţa la obiceiurile mele, am un program special de pregătire şi îl urmez”, a mai spus Daniel Pancu, antrenor Fotbal Club Rapid, încheie ProSport.