Marius Şumudică şi Răzvan Lucescu sunt pe val de Revelion

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

ProSport începe anul 2019 cu o veste interesantă. Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică, s-a calificat în şaisprezecimile Cupei Regelui, după ce a câştigat la scor de neprezentare, 3-0, duelul cu cei de la Al-Sahel. Valerică Găman a marcat golul de 2-0 al lui Al-Shabab, după ce a reluat cu capul din interiorul careului o minge venită din corner, în minutul 34. Khalid Al-Kabi (minutul 19), respectiv Luiz Antonio (minutul 47) au fost ceilalţi marcatori ai echipei lui Marius Şumudică. A fost al doilea gol al lui Găman pentru echipa lui Şumudică, după ce marcase în ultima partidă din anul 2018, împotriva celor de la Al-Hazem, echipa antrenată de Daniel Isăilă, scor 3-1, reaminteşte ProSport.

ProSport scrie şi despre premiul luat de Marius Şumudică

Al-Shabab este pe locul 3 în campionatul Arabiei Saudite, cu 29 de puncte, la patru distanţă de la Al-Nasr şi la şapte de liderul Al-Hilal. Pentru aceştia urmează duelul de pe teren propriu, cu Al-Feiha. Ceea ce a făcut ca Marius Şumudică să fie ales antrenorul lunii decembrie în Arabia Saudită, scrie tot ProSport. Mai mult, tehnicianul rapidist are şanse mari să fie desemnat chiar antrenorul turului în ţara arabă. Distincţie care ar fi, într-adevăr, una importantă. Având în vedere aşteptările şi investiţiile pe măsură care se fac în această ţară. Iar unele echipe stau mult mai bine decât cea pe care Marius Şumudică o pregăteşte în prezent.

Răzvan Lucescu este antrenorul român al anului

Între timp, Răzvan Lucescu, alt antrenor cu pedigree rapidist a reuşit deja acest lucru. În sensul că, aşa cum era de aşteptat, a fost numit antrenorul turului în campionatul Greciei. Mai mult, în ancheta Gazetei Sporturilor el a ieşit antrenorul român al anului, o distincţie extrem de prestigioasă. Răzvan Lucescu este pe primul loc cu PAOK Salonic în prima ligă a Greciei. Cu şanse uriaşe la câştigarea primului titlu după o pauză imensă, de 34 de ani.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required