BREAKING NEWS / Omul care a câştigat Liga Campionilor a semnat cu Rapid!

Rapid ProSport
Rapid ProSport

ProSport face un anunţ teribil! Despre un transfer de Liga Campionilor în Giuleşti. Care ar putea avea un impact imens! Echipa feminină de handbal CS Rapid Bucureşti porneşte anul 2019 cu intenţia clară de a reveni în Liga Naţională. Mai ales că de curând are la timonă un nou antrenor. Pe fostul mare internaţional Robert Licu, dar şi un nou manager. Este vorba despre Bogdan Vasiliu! Nimeni altul decât fostul şef al CSM Bucureşti, sub comanda căruia clubul a cucerit Liga Campionilor în 2016, notează ProSport!

ProSport l-a citat pe Bogdan Vasiliu

Bogdan Vasiliu s-a despărţit în vara anului 2018 de CSM Bucureşti. Dar nu a stat foarte mult în afara handbalului, ci a decis să revină la Rapid Bucureşti. Club de care a fost ofertat. ”Am ales să mă întorc în handbal pentru suporterii minunaţi ai clubului. Pentru că am prieteni rapidişti care vor să readucă handbalul în prim-plan şi nu în ultimul rând pentru Valy (n.r. Caciuriac – preşedintele clubului) şi Mugur (n.r. Bolohan – vicepreşedintele clubului). Doi oameni la care ţin foarte mult şi care încearcă din puţinul pe care îl au să mulţumească pe toată lumea”, a declarat Vasiliu pentru ProSport. Omul care alături de Constantin Căliman au pus bazele CSM-ului modern de azi.

Planuri mari la CS Rapid Bucureşti

După nouă ani petrecuţi în curtea CSM Bucureşti, unde în cea mai mare parte a timpului s-a ocupat de secţia de handbal, conducătorul a venit în Giuleşti cu ambiţii mari. Revitalizarea Centrului de copii şi juniori este un obiectiv important, dar principala ţintă este azi promovarea în Liga Naţională la sfârşitul sezonului. ”O să încerc să asigur cu ajutorul sponsorilor şi a celor care vor să se implice un buget pentru a face faţă rigorilor Ligii Naţionale, în speranţa că vom promova. Dacă vom ajunge în prima ligă, pe lângă junioarele Moraru, Coman, Jipa, Popa vom încerca să mai aducem nişte vârfuri de la tineret şi trei-patru jucătoare cu experienţă, pentru o clasare rezonabilă la revenirea în Liga Florilor. Un obiectiv important va fi şi revitalizarea Centrului de Copii şi Juniori, astfel încât handbalul să fie cât mai prezent în Bucureşti”, a relatat Bogdan Vasiliu pentru ProSport.

CS Rapid este promovată

De la sfârşitul anului trecut, Rapid Bucureşti are şi un nou antrenor principal, în persoana fostului mare internaţional Robert Licu. CS Rapid Bucureşti este pe locul 1 în Seria B a Diviziei A, la egalitate de puncte cu CSU Ştiinţa Bucureşti. Cele două formaţii se vor afla faţă în faţă, duminică, de la ora 11:00, în Sala „Iris”, într-un meci din etapa a 14-a. Indiferent de acest rezultat, ambele formaţii vor promova, foarte probabil, în faza următoare a Diviziei A, aminteşte ProSport.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!